Lansare în lumea modei/ Fostul portar al Oţelului, Cristi Munteanu, şi-a deschis magazin în Galaţi
Foto: FOTO: Bogdan Codrescu

Lansare în lumea modei/ Fostul portar al Oţelului, Cristi Munteanu, şi-a deschis magazin în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul portar al Oţelului din perioada 2000-2002, Cristian Munteanu, s-a lansat în lumea modei, având articole vestimentare create atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Cel poreclit „Babicu” a devenit designer vestimentar după ce a fost analist sportiv la un post TV. Primul său magazin a fost deschis chiar la Galaţi, locul unde a rămas foarte apreciat de suporterii Oţelului din perioada în care se remarca prin evoluţiile sale în poarta grupării roş-alb-albastre.

„Poate că e o pasiune inedită, dar întotdeauna am zis că fotbaliştii au în genă ceva legături cu frumosul. E un domeniu care îmi place şi sper să reuşesc, nu vreau să fiu comparat cu nimeni. Mă leagă o perioadă frumoasă de Galaţi, aici e locul unde m-am simţit foarte bine în cariera de fotbalist, în special datorită suporterilor de la Oţelul”, a spus Cristi Munteanu, la deschiderea magazinului său din galeriile Real.

Munteanu a avut o carieră de succes în fotbal, evoluând în prima ligă mai bine de zece ani. Şi-a început cariera la Farul Constanţa, iar apoi, pe lângă Oţelul, a mai evoluat la Dinamo (în patru perioade diferite), FC Naţional (trei perioade diferite), CS Otopeni şi Astra. Timp de un sezon, în 2005-2006, a apărat în Cipru, la AEK Larnaca.

 

Citit 5055 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2014 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.