Pariurile zilei: Oaspeţii, în prim plan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Marseille – Bastia 2D (cotă 1,65)

 

Mizăm pe un gol marcat al celor de la Bastia în deplasarea de la Marseille, având în vedere că oaspeţii s-au întărit serios în ultimul an şi că au marcat de fiecare dată în ultimele cinci meciuri disputate pe teren străin. Mai mult, Marseille a scăptat acasă fără gol primit în doar două partide din cele 11 disputate până acum. Cota primită pentru un gol al oaspeţilor la acest meci variază de la o casă de pariuri la alta, la unele ajungând şi la 1.80!

 

Heist – Tubize 2 (cotă 2,00)

 

Tubize e de departe cea mai în formă echipă din liga secundă a Belgiei. După ce a reuşit să câştige meciuri pe bandă rulantă, Tubize a ajuns să fie aproape de locurile de promovare. Oaspeţii sunt specialişti în meciurile din deplasare, pierzând o singură dată în 11 confruntări. Tubize a câştigat şase partide pe teren străin, majoritatea fiind şi la diferenţă de cel puţin două goluri. De partea cealaltă, Heist e pe locul 16, iar singura şansă pentru acest meci poate fi egalul.

 

Stevenage – Wolves 2 (cotă 1,80)

 

Oaspeţii se află pe locul doi, la luptă mare cu Brentford şi Leyton pentru cele două locuri care duc direct în Championship. Pentru a reuşi promovarea, mai ales că a pornit sezonul din postura de principală favorită, Wolves trebuie să câştige meciurile cu echipele din zona retrogradării, mai ales că Stevenage e ultima în League One.

Citit 3068 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2014 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.