Pariurile zilei: Zi plină în Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bolton - Burnley 2 (cotă 2,55)

Oaspeţii sunt angrenaţi într-o luptă foarte strânsă cu cei de la QPR şi Derby pentru o clasare pe una din primele două poziţii ce asigură promovarea directă în Premier League. Pe lângă motivaţia directă pentru acest meci, cele expuse evidenţiază că Burnley este una dintre echipele de valoare din Championship, cu potenţial real de a se impune pe terenul unui adversar de pe locul 19, aflat în formă slabă (două egaluri şi trei eşecuri în ultimele cinci partide). Cota este mai mult decât tentantă pentru a merita încercat, iar pentru cei care preferă riscuri reduse, precizăm că şi la X2 este o cotă deloc de neglijat: 1,42.  O altă opţiune rezonabilă la acest meci ar fi pariu pe X pauză sau final la cota 1,54, ţinând cont că Bolton s-a încadrat în aceste coordonate în 10 din ultimele 13 partide şi că acasă are nouă egaluri din 14 jocuri.

WBA - Chelsea 2 (cotă 1,50)

De regulă, casele de pariuri dau cote mult mai mici într-un campionat ca Premier League când este vorba de un meci al liderului pe terenul unei codaşe. WBA este a treia din coada clasamentului şi este greu de crezut că Chelsea nu va profita pentru a-şi menţine avansul fragil pe care îl are în faţa celor de la Arsenal şi City.

Tamworth - Hyde 1 (cotă 1,55)

Nu putem ocoli preferata noastră din liga a cincea engleză, codaşa Hyde (7 puncte în 31 de meciuri). După mica zvâcnire de acum o lună (un egal şi o victorie), Hyde şi-a revenit în ultimele trei etape la statutul de ciucă a bătăilor. Foarte recent, acum două etape, la meciul din tur, Tamworth a bătut acasă la Hyde cu 3-0, un argument în plus pentru liniştea alegerii acestui pariu.

Citit 2249 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2014 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.