Pariurile zilei: Ghidaţi de statistică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Arsenal – Bayern interval 2-3 goluri (cotă 2,00)

 

E un meci la care Bayern porneşte favorită, dar Arsenal nu e Hamburg sau Werder, aşa că nemţii vor avea de muncit serios pentru a reuşi să se impună. Am sesizat o chestie foarte interesantă, numai bună de speculat la cotă 2,00. Bayern are şapte din ultimele zece meciuri disputate în deplasare încadrate în intervalul 2-3 goluri, în timp ce Arsenal are 12 din ultimele 15 jucate acasă în acelaşi interval. Un pariu ca măsură de siguranţă ar fi sub 3,5 goluri, la o cotă de 1,40.

 

Nottingham – Leicester peste 2,5 goluri (cotă 1,90)

 

Două dintre cele mai în formă echipe din Championship (liga a doua din Anglia), Nottingham şi Leicester se înfruntă în meci direct. Ambele sunt capabile să marcheze, având şi statistică bună în ceea ce priveşte partidele cu peste 2,5 goluri. Leicester e pe primul loc în clasamentul de peste 2,5, cu 19 partide din 30, în timp ce Nottingham s-a încadrat în intervalul de goluri în ultimele patru partide de pe teren propriu.

 

Kaizer Chiefs – Bloem Celtic 1 (cotă 1,67)

 

Meciul dintre Kaizer Chiefs şi Bloem Celtic e de 1 solist având în vedere situaţia celor două echipe din clasament, dar trebuie ţinut cont că-i un meci din campionatul Africii de Sud în alegerea sumei pariate. Gazdele sunt pe primul loc în clasament şi tot lider în cel al jocurilor de pe teren propriu (şase victorii şi două remize din opt confruntări).

Citit 2226 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2014 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.