Pariurile zilei: Mizăm pe oaspeţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anji – Genk 2 (cotă 2,50)

 

Revin meciurile din Europa League şi nu putem sta deoparte. Mizăm în special pe oaspeţi pentru că, în majoritatea cazurilor (exceptând echipele venite din Liga Campionilor), formaţiile vizitatoare şi-au câştigat grupa de calificare. Genk a reuşit să le ia faţa celor de la Dinamo Kiev şi au primit cel mai accesibil adversar din şaisprezecimile Europa League, pe Anji, formaţie aflată în pragul desfiinţări, cam cum a fost Unirea Urziceni în ultimul sezon. Anji e ultima în Rusia, şi-a vândut toţi jucătorii şi cea mai mare realizare în acest sezon ar fi să nu se desfiinţeze. De partea cealaltă, Genk e în foame de rezultate europene, aşa că poate profita de slăbiciunea adversarului. În plus, e abia primul meci oficial din 2014 pentru Anji.

 

Esbjerg – Fiorentina 2 (cotă 1,67)

 

Diferenţa clară de valoare dintre Fiorentina şi Esbjerg nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Fiorentina a dovedit în faza grupelor, când a abordat serios toate partidele deşi se calificase repede, că e una dintre favoritele la câştigarea trofeului. Esbjerg e o mare surpriză, iar faptul că n-a disputat nicio partidă oficială până acum ne întăreşte încrederea pentru un succes al oaspeţilor.

 

Swansea – Napoli ambele marchează (cotă 1,62)

 

Cel mai echilibrat duel al şaisprezecimilor Europa League este Swansea – Napoli, o confruntare între două formaţii care rar termină un meci fără gol marcat. Primim o cotă neaşteptat de bună pentru tipul de pariu „ambele marchează”, aşa că încercăm să profităm de pe urma ei.

Citit 3296 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2014 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.