Pariurile zilei: Cote mari din Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Leyton Orient - Stevenage 1 (cotă 1,65)

 

În Liga I din Anglia, cei de la Leyton Orient pot pierde definitiv şansa de a prinde un loc de promovare directă, dacă nu vor reuşi să se impună în faţa ultimei clasate, Stevenage. Gazdele nu trec prin cea mai bună perioadă, dar e drept că au avut şi adversari mult mai puternici decât Stevenage. De partea cealaltă, oaspeţii au pierdut ultimele patru partide de pe teren străin, iar şansele lor de salvare sunt foarte mici.

Cambridge Utd - Wrexham 1 (cotă 2,00)

Cambridge, locul doi în liga a cincea engleză, nu trece prin cea mai bună formă, dar are nevoie de un succes cu Wrexham pentru a păstra şanse în lupta pentru primul loc, cel care asigură promovarea. Mai mult, în cazul unui nou insucces, Cambridge riscă să piardă chiar şi şansa de a juca în play-off. Cu toate că a pierdut ultimele două jocuri acasă, în faţa unor adversari din top cinci, Cambridge are un bilanţ foarte bun acasă, cu 12 victorii din 14 partide. De partea cealaltă, Wrexham e la mijlocul clasamentului, fără nicio grijă.

Halifax - Braintree 1 (cotă 2,25)

Dacă Halifax ar fi jucat acasă toate meciurile din acest sezon, atunci sigur ar fi fost o favorită certă pentru primul loc în serie. Rezultatele slabe de pe teren străin o fac pe Halifax să fie abia pe locul opt, deşi e cea mai bună în partidele de acasă.

Citit 2499 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.