Lovin s-a dezis de Steaua: „Voi vorbi doar despre Oţelul”

Lovin s-a dezis de Steaua: „Voi vorbi doar despre Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi la stadionul „Oţelul”, mijlocaşul Florin Lovin a declarat că, de acum înainte, va vorbi doar despre Oţelul, după ce fanii s-au simţit jigniţi de declaraţiile jucătorului în cantonamentul din Spania, atunci când făcea referire la un fost club la care a activat.

„Din respect pentru Oţelul şi Galaţi nu voi mai vorbi despre altceva. Am făcut alegerea cea mai bună, pentru că-i cunosc pe mulţi de aici şi am fost primit foarte bine de colegi. Sper să începem cu dreptul şi trebuie ca fiecare meci în parte să-l abordăm la victorie”, a spus Lovin.

Referitor la episodul „bricheta”, când la meciul Rapid – Steaua a cerut încheierea partidei din cauza brichetelor aruncate de suporteri în teren, Lovin şi-a cerut scuze faţă de toţi cei implicaţi. „Toată cariera am fost urmărit de acest eveniment. După ce am stat atâta timp în străinătate, acum văd lucrurile altfel. Pot să vă asigur că gesturile mele n-au influenţat nici măcar 0,01% decizia arbitrului. Îmi cer scuze faţă de suporteri şi de jucători”.

Florin Lovin poate debuta în tricoul Oţelului la meciul cu Pandurii, programat sâmbătă, de la ora 19.00.

Citit 1208 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.