Sâmbătă seară, duel cu Pandurii/ Oţelul, în faţa primului meci oficial din 2014

Sâmbătă seară, duel cu Pandurii/ Oţelul, în faţa primului meci oficial din 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea roş-alb-albastră are nevoie de victorie pentru a se îndepărta de locurile de retrogradare


După un parcurs foarte bun în amicale şi câteva transferuri promiţătoare, Oţelul revine în faţa suporterilor cu primul joc oficial din 2014. Partida va avea loc chiar la Galaţi, astăzi, de la ora 19,00, împotriva unui adversar puternic, Pandurii Tg. Jiu, formaţia de pe locul patru.

Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, e încrezător că echipa poate reuşi victoria.

„Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă şi suntem încrezători. Nu suntem mulţumiţi de ce am realizat în prima parte a sezonului, aşa că începând cu acest meci sper să acumulăm puncte. Întâlnim un adversar de cupă europeană, dar de obicei ne-am prezentat bine la meciurile cu Pandurii. E posibil să conteze problemele interne de la ei, aşa cum au contat şi la noi când le-am avut”, a spus Răducan.

De forţa adversarilor a vorbit şi Victoraş Astafei, marcatorul Oţelului în meciul tur, cel care îl cunoaşte foarte bine pe Cristi Pustai, antrenorul oaspeţilor. „Am mare respect pentru Pustai, ştiu potenţialul echipelor pe care le pregăteşte. Totuşi, am făcut o pregătire foarte bună de iarnă, am mare încredere în domnul Lienen. Sper să reuşesc să marchez din nou şi să câştigăm”.

Din lotul gălăţenilor va lipsi Sergiu Costin, cel care a ratat toată perioada de pregătire din cauza unei accidentări, în timp ce Zaharia este incert după ce abia a revenit după recuperare.  Înaintea acestei partide, Oţelul ocupă locul 14 în clasament.

Citit 1607 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Februarie 2014 09:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.