Pariurile zilei: Ponturi diverse

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bologna – AS Roma 2 (cotă 1,50)

 

AS Roma n-a avut nimic programat în această săptămână, nefiind angrenată în nicio competiţie europeană. Aşa că locul doi din Serie A trebuie apărat de romani, mai ales că încă mai poate spera la câştigarea campionatului. Meciul cu Bologna e la îndemâna trupei lui Rudi Garcia. Roma e într-o formă foarte bună, a câştigat lejer toate celelalte partide în afara derbiului oraşului, cu toate că a avut adversari mult mai bine cotaţi decât Bologna. 

 

Cambuur – Roda 1 şi peste 2,5 goluri (cotă 2,48)

 

Deşi e o nou-promovată, Cambuur joacă foarte bine acasă, având şapte victorii din 12 partide (bilanţ foarte bun pentru o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării). Înfrângerile de pe teren propriu ale lui Cambuur au fost doar cu echipele de top: Ajax, PSV, Twente şi Feyenoord. Adversarul de astăzi e pe ultimul loc, cu un pas în eşalonul secund. Totuşi, Roda e o echipă care a reuşit să marcheze constant în partidele din deplasare, chiar şi în faţa unor adversari din fruntea clasamentului. Un succes al lui Cambuur ,cumulat cu gol marcat de Roda, înseamnă, de fapt, „1 şi peste 2,5”, la o cotă excelentă: 2,48!

 

Real Madrid – Elche oaspeţii nu marchează (cotă 1,60)

 

Real Madrid s-a specializat în victorii la zero, mai ales în compania echipelor din coada clasamentului. Madrilenii au primit gol acasă doar de la echipe precum Villarreal, Real Sociedad sau FC Sevilla, formaţii cu pretenţii europene. În rest, Realul a defilat cu formaţiile de genul lui Elche, obţinând victorii lejere fără să primească gol. E o cotă bună pentru acest tip de pariu, aşa că o luăm în calcul pentru acest weekend.

Citit 3276 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.