Pariurile zilei: Încălzire pentru weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astra Giurgiu – Corona Braşov (Handicap  –1) 1 (cotă 1,45)

Liga I ne oferă un meci numai bun de pariat încă din prima zi a reluării campionatului. Astra şi-a declarat pretenţiile la câştigarea campionatului, s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor şi este de aşteptat să fie cel puţin la fel de ofensivă ca în prima parte a întrecerii. În condiţiile în care întâlneşte ultima clasată, o formaţie cu un lot modest, este de aşteptat ca Astra să evite un final de meci cu emoţii şi să câştige clar, la cel puţin două goluri diferenţă.

Schalke – Mainz peste 2,5 (cotă 1,65)

De la un duel între două din cele mai în formă echipe din Bundesliga, ambele cu câte patru victorii în ultimele cinci jocuri, aşteptăm spectacol şi goluri multe. De altfel, ambele combatante au ofensive redutabile, iar statistica confirmă că sunt motive întemeiate de a ne aştepta la un joc cu minim trei goluri: Schalke are o medie de 3,38 total goluri pe meci, iar Mainz are 3,14 la aceeaşi rubrica.

Niort – Caen 1 (cotă 2,50)

În liga a doua franceză încercăm un pariu pe cea mai în formă echipă a momentului, atraşi şi de cota mare. Niort (locul 6), care a reuşit şase victorii şi un egal în ultimele şapte etape, s-a apropiat la numai două puncte de locurile ce asigură promovarea în prima ligă şi acum are ţinte măreţe. Pe teren propriu se descurcă bine (un singur eşec), astfel că e de aşteptat să-şi prelungească seria impresionantă, chiar dacă joacă cu următoarea clasată. Pentru cine vrea precauţie, se poate merge cu multă încredere pe varianta 1X, unde cota este 1,36.

Citit 3132 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2014 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.