Pariurile zilei: Miza îşi spune cuvântul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bordeaux – Lorient 1 (cotă 2,00)

 

În meciul restanţă din Ligue 1 gazdele pornesc cu prima şansă, Bordeaux fiind angrenată în lupta pentru cupele europene. De cealaltă parte, Lorient e fără griji, departe de retrogradare, dar şi mai departe de locurile europene. Bordeaux a reuşit să câştige până acum opt din 13 partide pe teren propriu, având patru succese în ultimele cinci partide. Tot 13 meciuri a jucat şi Lorient în deplasare, pierzând nouă dintre ele. 

 

Luton – Wrexham 1 (cotă 1.50)

 

Liderul autoritar din liga a cincia engleză, Luton, e neînvinsă pe teren propriu, cu 12 victorii din 15 partide. În ultimele cinci partide disputate acasă, Luton are numai victorii, cu golaveraj de 22-3, o medie de peste patru goluri înscrise pe meci. Wrexham e pe locul 13, putând spera doar la un egal în această deplasare dacă va avea noroc să scape fără gol primit.

 

Stevenage – Crewe x2 (cotă 1,51)

 

Crewe vrea să se salveze de la retrogradare, iar rezultatele din ultima vreme ne arată că şi poate realiza obiectivul. Victoriile surprinzătoare cu Port Vale în deplasare şi Sheffield acasă, plus un egal scos la Bradford, ne dovedesc faptul că oaspeţii sunt capabili să scoată cel puţin un punct în deplasarea de la Stevenage, ultima clasată în liga a treia engleză (League One). Gazdele par condamnate la retrogradare, după ce au revenit la forma slabă cu care şi începuseră, după ce în urmă cu aproape o lună dăduse ceva speranţe de reviriment.

Citit 2935 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2014 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.