BASCHET/ Corona Braşov nu s-a prezentat la meciul de acasă cu CSU

BASCHET/ Corona Braşov nu s-a prezentat la meciul de acasă cu CSU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipele participante în faza a doua a Ligii I de baschet (eşalonul al doilea) au avut de disputat jocurile ultimei etape a primului tur. CSU Galaţi s-a deplasat la Braşov, pentru jocul cu localnicii de la Corona. Însă, stupoare la ora meciului, în sală nu s-au aflat decât jucătorii gălăţeni. Supăraţi pe sponsorul lor, braşovenii nu au vrut să joace, astfel că arbitrii au consemnat victoria prin forfait, cu 20-0, în favoarea oaspeţilor.

Cea de-a doua formaţie gălăţeană din această competiţie – Phoenix LPS - a evoluat pe teren propriu în compania celor de la Politehnica Iaşi. Întâlnirea a fost câştigată de echipa oaspete, cu scorul de 102-69.

Altfel, juniorii de la Phoenix LPS au susţinut mai multe meciuri în aceste zile. Băieţii de 16 ani au jucat acasă, cu CSU Quadripol Braşov, scor 55-46, plus restanţa cu CSS Tg. Jiu: 71-90.

Junioarele Under 16 au câştigat partida restantă, din deplasare, cu CSS Sf. Gheorghe, scor 86-84, dar au cedat jocul cu LAPI Dej, la scorul de 79-86. Iată şi „cinciul” de bază, condus de antrenorul Tudose Teodoraşcu: Andreea Creţu, Bianca Nini, Bianca Moldovanu, Florentina Grigoraş şi Diana Răcuciu.

Cu o frumoasă victorie s-a încheiat disputa dintre juniorii de 18 ani de la Phoenix LPS şi CSS Craiova, echipa gălăţeană câştigând cu scorul de 81-60. Printre marcatorii echipei gălăţene s-au aflat: Valentin Popa - 20, Daniel Tudorache - 19, Andrei Oană - 15 şi Ionuţ Necula - 12.

Citit 1274 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2014 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.