FCM Dunărea a transferat doi jucători ce au evoluat în Liga I în prima parte a sezonului
Foto: Bogdan Miron, portarul transferat de FCM Dunărea

FCM Dunărea a transferat doi jucători ce au evoluat în Liga I în prima parte a sezonului
Bogdan Miron, portarul transferat de FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a legitimat doi fotbalişti ce au evoluat în Liga I în prima parte a sezonului, alături de un fost jucător al Oţelului


Deşi campania de transferări era anunţată de conducătorii clubului, în urmă cu mai bine de o săptămână, ca şi închisă, echipa gălăţeană din liga a doua, FCM Dunărea, a fost destul de activă în ultima zi în care  mai putea face noi legitimări la Federaţia Română de Fotbal pentru partea a doua a campionatului.

În ultimele ore a căzut una dintre achiziţiile dorite, cea a mijlocaşului lateral Ciprian Ursu, jucător care se afla de multă vreme în pregătiri cu echipa antrenată din acest an de Costel Enache. „Cei de la Unirea Dej, club care deţinea drepturile federative ale jucătorului, au întârziat cu trimiterea documentelor, am primit de la ei acordul de transfer abia luni seară, târziu, când nu se mai putea face nimic. Ne-am luat măsuri de siguranţă şi ne-am reorientat, legitimându-l pe Cătălin Vraciu, de la FC Botoşani, care este tot mijlocaş de bandă”, a explicat Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului gălăţean.

Vraciu a evoluat în Liga I în prima parte a sezonului în 14 partide pentru FC Botoşani, în 11 cazuri ca titular.

O altă achiziţie făcută pe ultima sută de metri este cea a unui alt jucător adus de la FC Botoşani, fundaşul central Ionuţ Ursu, cu 11 meciuri ca titular în Liga I.

De asemenea, tot în ultimul moment, a mai fost transferat şi fostul jucător al Oţelului, Cosmin Blănaru, care poate juca atât ca fundaş lateral cât şi ca mijlocaş.

Tot luni, în ultima zi de transferuri, a fost făcută şi legitimarea portarului Bogdan Miron, fost la Astra, Voinţa Sibiu, Ceahlăul şi ultima oară la CSMS Iaşi.

Celalalte achiziţii din această iarnă sunt fundaşul central Panait şi atacantul Marius Matei, ambii în lotul gălăţean de la începutul pregătirilor. În schimb, s-a renunţat la un alt jucător care a fost în cantonamentul din Poiana Braşov, mijlocaşul Menghia.

La capitolul plecări figurează patru jucători care au jucat pentru Dunărea în prima parte a campionatului, fundaşul central Hristian şi mijlocaşii Florea Voicu, Chebac şi Istrate.

Campionatul ligii a doua se va relua la sfârşitul acestei săptămâni, FCM Dunărea urmând să joace sâmbătă, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a. În clasamentul primei serii, echipa gălăţeană se află pe ultimul loc, cu doar 3 puncte, în această situaţie obiectivul fiind evitarea retrogradării.

Citit 2396 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2014 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.