Pariurile zilei: Să vină câştigul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Notts County – Leyton Orient 2 (cotă 1,95)

 

Aflată în plină luptă pentru a obţine promovarea directă în Championship, Leyton Orient trebuie să câştige pe terenul ultimei clasate Notts County pentru a rămâne cel puţin pe locul doi. Oaspeţii trec printr-un moment bun al sezonului, cu trei victorii la rând în ultimele trei partide, în timp ce Notts County se află la polul opus, cu trei eşecuri.

 

Anji – Rubin X2 (cotă 1,57)

 

Din prima etapă din retur a campionatului din Rusia ne atrage atenţia meciul celor de la Anji, formaţie aflată în pragul desfiinţării. Aflată pe ultimul loc în campionat, Anji are şanse mici de a se salva de la retrogradare. De partea cealaltă, Rubin e o formaţie puternică a Rusiei, dar care a trecut printr-o perioadă nefastă în tur. Mizăm că oaspeţii se vor întoarce cu cel puţin un punct din această deplasare, pentru o cotă de 1,57.

 

Ceahlăul – Petrolul sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Ceahlăul şi Petrolul sunt două echipe din prima partea a clasamentului Ligii I, care s-au remarcat prin faptul că primesc puţine goluri. Ambele s-au încadrat în limita de sub 2,5 goluri şi în primele două jocuri din 2014. De menţionat faptul că formaţia din Ploieşti are cea mai bună apărare din Liga I. Ceahlăul are 15 meciuri din 21 cu mai puţin de 2,5 goluri, iar Petrolul are 14.

Citit 2036 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.