Pariurile zilei: Spre câştig, pe mâna favoritelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astra Giurgiu – Pandurii 1 (cotă 1,55)

În mod normal, ar fi trebuit să fie un derbi al rundei, iar această cotă să fie nemulţumitoare la ce riscuri se presupune a fi asumate. Însă Pandurii e o echipă cu un potenţial mult diminuat faţă de prima parte a campionatului, cel puţin asta a arătat în primele două jocuri din acest an, iar pentru Astra motivaţia este maximă, orice alt deznodământ în afara victoriei ar însemna ieşirea definitivă din lupta pentru titlu.

 

Juve Stabia – Palermo 2 (cotă 2)

Avem o cotă foarte bună la un duel ce pare total dezechilibrat la o simplă privire asupra clasamentului ligii secunde italiene, ultima clasată joacă împotriva liderului. Juve Stabia a mai bifat în ultima vreme câteva egaluri, dar cu adversari din zona inferioară a ierarhiei. Palermo ar trebui să joace la turaţie maximă, pentru că o victorie ar însemna desprinderea la opt puncte de locul trei, primul care nu mai asigură promovarea directă, adică o ultimă parte a sezonului fără presiune. Pentru cei care preferă mai multă siguranţă, o variantă de luat în calcul este pariul pe X2, la o cotă de 1,22.

 

Nitra – Slovan Bratislava 2 (cotă 1,50)

Un nou meci între o echipă de pe ultimul loc, Nitra, şi lider. Slovan se îndreaptă spre titlul de campioană a Slovaciei, iar pentru un astfel de obiectiv un pas greşit chiar la codaşa campionatul poate fi fatal, mai ales că Trencin, formaţia de pe locul secund, este la numai trei puncte în spate. Totuşi, se impune precauţie în alegerea sumei pariate, pentru că nu s-a jucat decât o etapă în acest an şi încă nu ne-am dumirit cât de schimbate au ieşit cele două echipe din pauza de iarnă.

Citit 2824 ori Ultima modificare Duminică, 09 Martie 2014 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.