Ziar fierbinte pentru campioni. „Viaţa liberă” le-a făcut o surpriză eroilor Galaţiului

Ziar fierbinte pentru campioni. „Viaţa liberă” le-a făcut o surpriză eroilor Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Revenirea acasă a băieţilor de aur ai lui Dorinel Munteanu n-a fost spectaculoasă pentru amatorii de cancanuri * Cina de la 12 noaptea a fost urmată de o bere şi de un program de vizionare: meciul cu Steaua a rulat pe plasma autocarului * La stadion îi aştepta ediţia de luni a cotidianului nostru care a lăudat performanţa formaţiei gălăţene *

Slalom printre fani

„Nicio petrecere, nimic?” Toată lumea se întreba cum este posibil ca supercampionii României să nu chefuiască de mama focului după victoria cu Steaua, dar trupa de oţel a lui Dorinel a preferat să ajungă cât mai devreme la Galaţi.

După primirea medaliilor şi a trofeului, delegaţia dunăreană a părăsit arena din Piatra Neamţ, slalomând cu greu printre maşinile cu număr de Galaţi cărora le juca direcţia când se apropia autovehiculul roş-alb-albaştrilor.

Marea de fani s-a întins până aproape de Bacău şi doar maşina-călăuză a Jandarmeriei a făcut ca Oţelul să ajungă acasă în jurul orei 3 şi jumătate, cu cel puţin 60 de minute înaintea celor 2.000 de nebuni frumoşi care făcuseră o atmosferă de Champions League sub Pietricica.

Trofeul „a dormit” la Dorinel

Şampaniile au curs la cina de la ora 12 noaptea, masa fiind organizată la Pensiunea „Byblos”, adică acolo unde tabăra campionilor înnoptase înainte de evenimentul de pe „Ceahlăul”. S-au făcut poze, s-a băut bere şi vin, au şi cântat Paraschiv şi compania, dar era o petrecere mai mult pe fugă.

„O zi liberă face cât cel mai mare chef”, au putut fi auziţi unii dintre ei, mai ales că în mai puţin de o săptămână vor avea primul meci din noul sezon al Ligii I.

„Băieţi, sunteţi cei mai buni din ţară, dar veţi petrece doar până marţi seară, la ora 18.00, când vom avea următorul antrenament. Fiţi atenţi la mine! Aştept mult mai multe de la voi”, le-a transmis Neamţul, fostul internaţional „arestând” cupa.

„Rămâne la mine peste noapte. Cine vrea să-şi facă poze cu ea, să vină la mine”, a glumit şeful formaţiei care domină fotbalul autohton.   

Ziarul îi aştepta la poartă

La sosirea acasă, pe stadionul din Ţiglina III, pe jucătorii Oţelului îi aştepta o surpriză pusă la cale de „Viaţa liberă”.

Prin grija colegilor de la tipografie, 50 de exemplare ale cotidianului nostru au ajuns la punctul de control al arenei, astfel că în momentul în care au coborât din autocar, adică la aproximativ 5 ore de la terminarea duelului pentru Supercupă, eroii Galaţiului au putut citi ediţia care le lăuda chiar la prima pagină incredibila performanţă.

Era ora 3.30 şi oamenii Neamţului, cu medaliile la gât, încercau să se identifice în fotografia decernării trofeului. Apoi s-au dus, uşor, spre odihnă. Trecuse încă o zi fantastică din cariera lor…

Citit 2433 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.