Puştii Oţelului, locul trei la „Cupa Primăverii”

Puştii Oţelului, locul trei la „Cupa Primăverii”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sala Sporturilor din Buzău a fost gazda unei importante competiţii de minifotbal – „Cupa Primăverii”, la care au participat opt echipe de copii (născuţi în 2003 şi mai mici), printre acestea aflându-se şi grupa de la FC Oţelul antrenată de Ion Basalic. Micuţii fotbalişti gălăţeani au învins Viitorul Buzău cu 4-3 şi au cedat în faţa Olimpiei Rm. Sărat, cu scorul de 0-2. A urmat partida din finala mică, cu Gloria Buzău. La finele timpului regulamentar scorul a fost 1-1 şi s-a procedat la loviturile de departajare, „oţelarii” câştigând cu 4-3. Clasamentul podiumului competiţiei arată astfel: 1. Olimpia Rm. Sărat, 2. LPS Focşani, 3. Oţelul. Gălăţeanul Ovidiu Ignat a fost golgeterul competiţiei, cu cinci reuşite.

Festivitatea de premiere a fost efectuată de către fostul stelist Miodrag Belodedici, delegat al F R de Fotbal, şeful Departamentului fotbal juvenil.

Iată numele viitorilor fotbalişti pregătiţi de Ion Basalic: Cristian Ciobanu, Răzvan Dragomir, Eduard Niţă, Denis Spânu, Radu Stoian, Denis Catera, Ovidiu Ignat, Ilie Ciuraru, George Ciobanu şi Iustin Hittu.

Citit 1668 ori Ultima modificare Joi, 27 Martie 2014 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.