Tensiune şi emoţii maxime înaintea meciului Oţelului! Este esenţial "Să vină banii la băieţi!"

Tensiune şi emoţii maxime înaintea meciului Oţelului! Este esenţial "Să vină banii la băieţi!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roş-alb-albaştrii n-au intrat nici aseară în cantonamentul dinaintea partidei contra Concordiei Chiajna, urmând să se prezinte astăzi direct la meci


Partida Oţelul din această seară în compania celor de la Concordia Chiajna, programată la Galaţi, de la ora 19.00, este precedată de cele mai tensionate momente din istoria de 50 de ani a echipei roş-alb-albastre. Se pune chiar problema existenţei clubului şi există teama că acest meci poate fi ultimul cu miză reală pentru Oţelul.

Fotbaliştii şi staff-ul au de încasat salarii restante de patru luni şi, dincolo de problemele personale ale fiecăruia din ei, generate de acest aspect, există riscul uriaş de nu fi primită licenţa pentru campionatul viitor al Ligii I. Practic, Oţelul şi-a depus dosarul de licenţiere incomplet, fiind nevoie să figureze fără restanţe salariale din anul trecut, iar luni este ultima zi în care mai poate fi ataşată dovada plăţii lefurile pe decembrie 2013.

Jucătorii, sătui de promisiuni neonorate, au decis miercuri seară să refuze intrarea în cantonament, dar gestul lor fără precedent în existenţa Oţelului n-a avut efect imediat, pentru că nici joi nu le-a fost virat vreun ban. Astfel, nici după antrenamentul de aseară nu s-a intrat în cantonament, jucătorii urmând să se prezinte pentru meciul cu Concordia, direct la stadion, cu puţin timp înainte de începerea partidei.

O nouă promisiune, plata astăzi

Narcis Răducan, managerul general al echipei, s-a aflat ieri în Bucureşti, încercând să obţină o rezolvare din partea patronatului, iar după-amiază, la plecarea din sediul companiei TNG, deţinătoarea a acţiunilor clubului, îşi recăpătase cât de cât optimismul. „Am fost informat că s-a alocat suma necesară, ni s-a promis că vineri dimineaţă se vor face viramentele bancare cu o parte din sumele restante”, ne-a spus Răducan.

Partida are o importanţă foarte mare pentru Oţelul, care are doar un singur punct în plus faţă de primele echipe aflate pe loc retrogradabil şi este obligată să câştige pentru a nu-şi diminua drastic şansele de rămânere în Liga I.

Mobilizare specială a fanilor

Fanii cei mai împătimiţii ai Oţelului încearcă în mediul online o mobilizare specială pentru acest meci, lansând mesaje pe site-ul "Vieţii libere", pe reţelele de socializare, pe site-ul suporterilor echipei, dunareabatrana.ro, şi nu numai, în care îi cheamă pe suporteri să umple stadionul, pentru a arăta astfel ce înseamnă Oţelul şi cât de mult contează această echipă pentru gălăţeni. „Vă rog să veniţi şi să încurajaţi echipa, vineri, ca şi cum ar fi ultima oară. Pentru că îi suntem datori Oţelului… Pentru ca Adamescu şi ai lui să ştie că echipa asta nu este a nimănui. Da, banii cumpără multe, inclusiv cluburi, dar nu şi sufletul unei echipe, nu şi pe suporterii adevăraţi…”, acesta este o parte din mesajul emoţionat al lui Vlad Drăgan, administrator al dunareabatrana.ro, site-ul suporterilor.

Partida Oţelul - Concordia va începe la ora 19.00 şi va fi televizată de Dolce Sport.

Citit 1631 ori Ultima modificare Joi, 27 Martie 2014 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.