Pariurile zilei: Împotriva echipelor în cădere liberă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Man. United - Bayern Munchen 2 (cotă 1,50)

La cât de prost merge United în acest sezon şi la cât de puternică este Bayern, ceea ce în mod normal ar fi putut fi considerată o finală a sferturilor este mai degrabă o partidă dezechilibrată. Cum şi în ultimele două confruntări recente din Premier League de pe teren propriu, cu adversari tari, Manchester United a pierdut urât, 0-3 cu City şi Liverpool, este greu de creditat cu şanse echipa engleză, în faţa deţinătoarei trofeului. Mai mult, pe vreun bilet „de creaţie”, merge încercat chiar un 2 la handicap +1, unde cota este 2,25.

Stevenage - Wolverhampton 2 (cotă 1,70)

Confruntare între ultima clasată (locul 24) şi liderul din League One, cu o cotă destul de bună pentru un meci disproporţionat valoric. Totuşi, nu strică prudenţă în alegerea sumei pariate, Wolves are deja zece puncte avans, cu şapte etape înaintea finalului, faţă de locul trei, care nu mai aduce promovarea directă, aşa că există riscul unei relaxări păguboase pentru noi.

Morton - Dumbarton 2 (cotă 2,00)

Un pariu împotriva gazdelor, care sunt pe locul 10, ultimul din liga secundă scoţiană, cu doar 16 puncte din 30 de etape, cu mult în urma celorlalte competitoare. Ultimele şase meciuri au fost tot atâtea înfrângeri pentru Morton.

Citit 3044 ori Ultima modificare Luni, 31 Martie 2014 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.