Ponturile zilei: Pe mâna favoritelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Slovan Bratislava – Senica 1 (cotă 1,60)

Liderul campionatului slovac continuă şi după pauza de iarnă să domine autoritar competiţia, câştigând toate cele patru meciuri oficiale din acest an. De partea cealaltă, Senica este pe locul trei, dar la distanţă foarte mare de primele două clasate, iar în acest an merge ezitant, 2 victorii din trei jocuri acasă şi unul in deplasare.

Mlada Boleslav – Slavia Praga 1 (cotă 1,75)

Mlada este pe locul trei, ultimul calificant în Europa League, cu avans mic (două puncte) faţă de următoarele două clasate, deci o echipă foarte motivată şi în formă bună, cu trei victorii şi un egal în acest an în campionat. Slavia este doar pe locul 12, cu două eşecuri în ultimele trei etape.

Lens – Clermont 1 (cotă 1,70)

Lens e pe locul doi, cu un avans de cinci puncte faţă de echipa de pe locul patru, primul de sub linia ce delimitează poziţiile promovabile în prima ligă franceză. Întâlneşte o formaţie de mijlocul clasamentului, fără griji, astfel că are şansa unei victorii care să-i cam pună toţi sacii în căruţă cu opt etape înainte de final. Totuşi, recomandăm a nu se investi prea mult în acest joc, nu strică ceva prudenţă în condiţiile în care gazdele nu au presiunea unei victorii cu orice preţ, încă îşi permit un eventual pas greşit.

Citit 3973 ori Ultima modificare Duminică, 30 Martie 2014 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.