Marius Lăcătuş îşi aniversează ziua de naştere la Galaţi

Marius Lăcătuş îşi aniversează ziua de naştere la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană FCM Dunărea va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Dunărea, în compania liderului clasamentului, CSMS Iaşi, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a din Liga II, seria I. Aceasta este o nouă partidă care scoate în evidenţă carenţele actualului sistem competiţional, fără a a vea nicio nicio miză, pentru că cele două echipe vor evolua după sezonul regulat în grupe diferite, gazdele în play-off şi gălăţenii în play-out, astfel că, nefiind vorba de un meci direct între formaţii din aceeaşi grupa valorică, punctele  din jocul de sâmbătă nu se vor lua în calcul pentru faza următoare a campionatului.

Astfel, s-a ajuns în situaţia ca în ultimele patru etape din sezonul regulat, incluzând-o aici şi pe cea jucată sâmbăta trecută, FCM Dunărea să aibă un singur meci care să conteze, cu miză, cel din deplasare cu Farul Constanţa, programat miercuri – 9 aprilie. Partida de sâmbăta viitoare, din ultima rundă a sezonului regulat, cu Rapid Bucureşti, va fi la fel ca cea de astăzi, doar de palmares.

Altfel, antrenorul echipei oaspete de pe stadionul Dunărea, Marius Lăcătuş, fost „principal” şi la Oţelul, împlineşte astăzi 50 de ani.

Gruparea gălăţeană are în acest moment 11 puncte, dintre care doar 6 sunt obţinute în partidele directe cu  formaţiile din jumătatea inferioară a clasamentului, care vor conta în poziţionarea pentru play-out.

Altfel,

Celelalte meciuri ale etapei din seria I: Rapid CFR Suceava – Farul, ACS Berceni – FC Clinceni, Gloria Buzău – CF Brăila şi Unirea Târlungeni – SC Bacău.

Citit 1091 ori Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.