Favoritele, obligate să câştige

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modena – Ternana 1 (cotă 2.05)

Modena merge bine de multă vreme, n-a pierdut decât un singur joc în acest an, parcurs care o plasează la două puncte de locurile care duc la barajul de promovare în Serie A. Prea multe etape nu mai sunt şi trebuie să câştige în faţa unui adversar modest, aflat pe locul 16, fără griji serioase în privinţa retrogradării, care a câştigat un singur joc din ultimele şase. Recomandăm şi varianta unui pariu ceva mai prudent, pe victoria gazdelor, iar în caz de egal să se ramburseze suma pariată, unde cota este 1,41.

Greuther Furth – TSV 1860 Munchen 1 (cotă 1,45)

În liga secundă din Germania, gazdele sunt pe poziţia a doua, ultima care asigură promovarea directă în Bundesliga, dar cu un singur punct avans faţă de locul trei, care duce la baraj, şi numai trei puncte faţă de locul patru, care ar însemna să se rateze şi prezenţa la baraj. Ar mai rămâne doar două etape, prea puţin pentru a remonta un pas greşit în acest meci. Valoare au, motivaţie maximă de asemenea, sunt şi în formă bună, fără eşec de 11 runde (cu victorii la ultimele partide de acasă), destule argumente pentru ca Greuther să câştige în faţa unei echipe cu final de sezon fără griji, aflată pe locul 10.

Cork City – Bohemians 1 (cotă 1,55)

După nouă etape disputate până acum în prima ligă irlandeză deja se vede cine are valoare. Cork e pe primul loc, cu şase victorii şi două egaluri, iar oaspeţii sunt pe 9 din 12 şi vin după trei eşecuri la rând.

Citit 2158 ori Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.