Pariurile zilei: Ultima încasare cu Hyde

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rochdale - Cheltenham 1 (cotă 1,60)

În League Two din Anglia, gazdele sunt pe locul trei, ultimul de promovare, cu un avans de trei puncte. Este penultima etapă, iar altceva decât victoria ar risca anularea muncii unui întreg sezon pentru Rochdale. Adversara este accesibilă, Cheltenham este pe locul 16 din 24, fără nicio motivaţie în acest meci.

Shrewsbury - Peterborough 2 (cota 1,85)

Oaspeţii sunt pe ultimul loc care duce la barajul pentru promovare în Championship, poziţie pe care şi-ar asigura-o cu o victorie în penultima etapă, pe terenul penultimei clasate. Pe Shrewsbury i-a bătut toată lumea în acest final de sezon, cu excepţia celor de pe ultimul loc.

Hyde - Luton 2 (cotă 1,25)

Trebuie să profităm cât se mai poate de amicii de la Hyde, ciuca bătăilor în liga a cincea engleză. Ultimii joacă cu liderul, avem o cotă chiar foarte bună în condiţiile unui pariu împotriva unei formaţii care a câştigat un singur joc din 45. Este ultima etapă, o să le ducem dorul celor de la Hyde, aşa că se poate încerca o cotă mai mare, victorie Luton la minim două goluri diferenţă (cotă 1,60) sau Luton câştigă ambele reprize (cotă 2,00)

Spartak Trnava - Zilina 1 (cotă 1,60)

Gazdele alcătuiesc cea mai în formă echipă din prima ligă slovacă, cu victorii pe linie în ultimele cinci etape, în timp ce Zilina este abia pe locul 10 din 12, dar fără probleme cu retrogradarea. Mizăm pe victoria gazdelor, care astfel şi-ar menţine avansul de trei puncte în lupta pentru locul 3, ultimul calificant în Europa League.

Legia Varşovia - Zawisza 1 (cotă 1,40)

Legia şi-a regăsit ritmul bun de la începutul campionatului, cele patru victorii la rând din ultimele etape arată că sunt din nou în mare formă, exact când trebuie, în play-off. Zawisza este pe locul 7, penultimul din această primă grupă valorică, la distanţa mare de primele trei locuri.

Citit 2328 ori Ultima modificare Vineri, 25 Aprilie 2014 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.