FOTO/ Cros de o AMPLOARE fără precedent în oraș: Au alergat peste O MIE de gălăţeni

FOTO/ Cros de o AMPLOARE fără precedent în oraș: Au alergat peste O MIE de gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“Educaţie prin Sport”, proiectul iniţiat de Direcţia Judeţeană prntru Sport şi Tineret  şi Jandarmeria Română a luat startul sâmbătă, 17 mai,  cu un cros de o amploare fără precedent în Galați, cu peste o mie de participanți. Printre alergători, care au parcurs un trasei cu o lungime de 2,5 kilometri, s-a aflat şi Marius Stan, primarul municipiului Galaţi, alături de antrenori şi sportivi din alte discipline. Startul a fost dat de fosta atletă medaliată olimpică la Los Angeles (1984), Fiţa Lovin.

Printre cei care au impresionat trecând linia de sosire de pe platoul Shopping City s-a aflat şi cel mai vârstnic participant, campionul naţional al atleţilor veterani la categoria peste 85 de ani, Mihai Drăghici.

Tot în parcarea mall-ului au avut loc mai multe demonstraţii: de arte maţiale, susţinute de către Diana Mocanu (Jandarmeria Galaţi) şi sportivii de la CS Kodo, de dans sportiv, precum şi un exerciţiu antitero al Jandarmeriei.

La feminin, primele trei clasate au fost Andreea Pleşu, Lenuţa Lupaşcu şi Floricica Neacşu. La masculin, ordinea pe podiumul de premiere a fost: Liviu Cobzaru, Mihail Vetrov şi Neculai Lupaşcu.

În cursa specială a persoanelor cu dizabilităţi, la feminin primele clasate au Ionica Gherghişan, Mihaela Grigore şi Elena Buciumanu, iar la masculin Florin Hornea, Marian Hornea şi Dumitru Marin.

Laureaţii cursei celor cu handicap locomotor au fost Vasilica Zamfir, Paula Cristea şi Tanţa Iordache (feminin), respectiv Cristian Donose, Florin Diaconiţă şi Adrian Stase.

 

Citit 4010 ori Ultima modificare Duminică, 18 Mai 2014 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.