PARIURILE ZILEI: Cu încredere spre încasări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Corinthians – Atletico PR sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Corinthians a fost una din marile noastre favorite în campionatul trecut din prima ligă braziliană la acest tip de pariu, cu doar trei meciuri din 38 în care s-au marcat mai mult de două goluri. După cinci etape din acest sezon, Corinthians nu se dezmite, arată clar că nu şi-a schimbat stitlul: în toate meciurile, un total de maxim două goluri.

Maribor – Gorica 1 (cotă 2.15)

Cotă suprinzător de mare pentru un astfel de deznodământ în 90 de minute la finala Cupei Sloveniei, având în vedere decalajul valoric. Maribor este campioană de multă vreme, chiar dacă nu s-a încheiat încă campionatul (mai este o etapă), în timp ce Gorica este a patra, la 21 de puncte de Maribor. De altfel, în ultima etapă disputată în campionat, cele două echipe s-au întâlnit în meci direct la Gorica şi s-a impus Maribor, chiar dacă nu mai avea motivaţie.

Viitorul – Ceahlăul 1 (cotă 1.35)

În utlima etapă din Liga I, echipa patronată de Gheorghe Hagi este obligată să câştige pentru a fi sigură de evitarea retrogradării. Întâlneşte un adversar cu sacii în căruţă, care şi-a rezolvat problema evitării retrogradării din runda precedentă. Pe lângă lipsa de motivaţie a oaspeţilor, am văzut cu puţin timp în urmă, în prima repriză a meciului de la Galaţi, că puştii de la Viitorul au şi potenţial. Asta dincolo de speculaţiile care duc spre acelaşi deznodământ.

Citit 3141 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Mai 2014 08:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.