Jelev, incert pentru meciul cu Dinamo

Jelev, incert pentru meciul cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jivko Jelev, ultimul căpitan al Oţelului, a fost călcat zdravăn de un jucător al Stelei şi a avut emoţii mari până la rezultatul RMN-ului *

„Avea laba piciorului cât casa”

A părăsit jocul cu Steaua, de vineri seară, după nici jumătate de oră. La un duel cu atacantul Pantelis Kapetanos, şi el un munte de om, bulgarul din apărarea Oţelului a resimţit o durere cumplită. Era minutul 18 şi piciorul lui Jivko Jelev se umfla văzând cu ochii.

De pe margine, Petre Grigoraş ştia că nu mai poate conta pe cel care de câteva etape purta banderola de căpitan. L-a trimis pe Ramses Gado la încălzire şi în minutul 28 l-a scos pe fundaşul său numărul unu.

„La pauză, când m-am dus la el să-l văd, avea laba piciorului cât casa. Se umflase de m-am speriat. Am zis clar că este vorba de o fisură, îl călcase rău de tot Kapetanos”, povesteşte antrenorul Oţelului.

„L-am fi pierdut până la vară”

RMN-ul făcut de Jelev a fost însă ca o izbăvire pentru staff-ul clubului de la Dunăre. Piciorul bulgarului nu este rupt, ci doar lovit serios, iar şansele omului adus la Galaţi în vara anului 2007 de a juca marţi, împotriva lui Dinamo, sunt destul de importante.

„Dacă ar fi avut fisură, l-am fi pierdut până la finalul campionatului. Aşa, la cât de tare îl ştiu, va juca şi cu injecţii. Depindem foarte mult de prezenţa lui pe teren la jocul cu Dinamo”, mai spune Grigoraş, care şi-aşa nu va putea miza pe Laurenţiu Iorga şi Gabriel Giurgiu - suspendaţi după meciul cu Steaua. Primul are patru cartonaşe galbene, celălalt a fost eliminat direct.

Explicaţie foto: Jelev a fost călcat pe picior de atacantul stelist Kapetanos, şi doar tăria de caracter l-ar putea aduce pe teren la meciul de mâine, 5 mai, cu Dinamo

Citit 749 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.