Cu patronul în AREST, se caută soluţii pentru SUPRAVIEŢUIREA Oţelului

Cu patronul în AREST, se caută soluţii pentru SUPRAVIEŢUIREA Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vânzarea rapidă a doi-trei jucători este varianta pe care Narcis Răducan vrea să o încerce pentru deblocarea activităţii clubului


Evenimentele din ultimele zile au acutizat situaţia critică în care se află echipa de fotbal Oţelul Galaţi, arestarea preventivă a patronului Dan Adamescu având ca efect blocarea aproape totală a activităţii clubului. Una din problemele principale ale clubului este lipsa de resurse financiare, situaţia care a dus la întârzieri salariale de cinci luni către jucători. În contextul problemelor lui Adamescu cu justiţia, semnalele primite de cei din club sunt cât se poate de clare, dinspre patronat nu sunt şanse să se primească o finanţare minimă pentru a se putea începe pregătirile în condiţii măcar la limita decenţei. Fără antrenori, cu cinci jucători care şi-au depus memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract şi alţi cinci care au făcut acelaşi lucru, dar îân memorii au cerut doar plata salariilor restante, cu directorul sportiv Gabriel Viglianti plecat în ţara natală şi dispus să revină doar dacă vor fi condiţii pentru performanţă, acestea sunt principalele coordonate ale situaţiei din acest moment de la Oţelul.


Autofinanţarea, varianta lui Răducan
Narcis Răducan, managerul general al echipei, deşi declarase că pleacă şi el din club dacă nu se asigură repede de către patronat condiţii pentru performanţă, precizând că are oferte de la Viitorul şi FRF, a spus ieri că va continua la Oţelul, deocamdată pentru o perioadă scurtă, ca să încerca deblocarea activităţii clubului. „Nu pot să plec pur şi simplu, fără să mă uit în urmă. Vreau să încerc să deblocăm activitatea. Am un plan să încercăm autofinanţarea. Până la reunirea lotului, este strict necesar să plătim unu-două salarii jucătorilor şi cantonamentul. Pentru asta trebuie să vindem doi-trei jucători, să avem cu ce rezista până vin primii bani din drepturile de televizare, peste o lună. Apoi, dacă lucrurile nu se vor redresa semnificativ, o să pot pleca cu inimia împăcată”, a declarat Răducan.

CITIŢI ŞI: Patronul Oţelului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citit 3111 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iunie 2014 18:08

9 comentarii

 • postat de Mircea
  Luni, 09 Iunie 2014 21:32
  82.137.15.***
  Trebuie sa fim constienti ca nu avem bani pentru aduce jucatori consacrati,iar cea mai buna solutie ar fi sa aducem niste fotbalisti straini care nu stiu situatia in care se afla clubul si niste jucatori din liga a 2 a care vor sa joace in prima liga gen Maximiliano Laso,Bogdan Antonache,Marius Curtuius,Constantin Stoica,Robert Villand,Alin Ignea,
  Mariu Suta,Petre Ivanovici,Nicolae Buze,Andrei Puscasu.Ne trebuie cam 20 de transferuri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius
  Duminică, 08 Iunie 2014 17:19
  82.137.8.***
  Pai sa ii vanda pe Iorga,Sarghi,Tudorie si chiar si Astafei.Felicitari Narcis!Ai demonstrat ca ai caracter frumos si chiar daca nu esti galatean,ai demonstrat ca esti mai galatean decat multi galateni.
  2
  1
  Raportează
 • postat de VADIM
  Duminică, 08 Iunie 2014 11:14
  5.13.232.***
  Vreau sa il felicit pe Narcis ,care desi nu este galatean la origine si nici nu a evoluat pt.Otelul ca jucator totusi depune mai mult suflet pt acest club decat o fac majoritatea celor care au mancat paine buna de pe urma clubului Otelul de-a lungul anilor!Dar sa nu ne imbatam cu apa rece,toti stim ca acest club este intr-un declin ireversibil,datorat nu doar lui Adamescu ci in principal gastii care au pus mana pe banii din CL,adica mafia formata din BORS,GATIN ,UNGUREANU,ZORLESCU,MARIUS STAN,cei care de fapt pun si Sidexul la pamant in fiecare zi cu cate o bucata!Sa nu uitam ca vinovati suntem si noi galatenii ca am lasat ca aceasta mafie sa demoleze combinatul si totodata tot ceea ce era legat de el ,inclusiv clubul Otelul!In loc sa lupte siderurgistii pt salvarea clubului,asteapta minuni de la Narcis Raducan!Poate ca tot de la Narcis asteapta si salvarea locurilor de munca in Sidex , in timp ce ei DORM!!!
  2
  3
  Raportează
 • postat de Alin
  Sâmbătă, 07 Iunie 2014 22:25
  82.137.9.***
  Hai sa cumparam cu totii abonamente pentru a ajuta bugetul clubului sa plateasca o parte din datorii,adica sa ne salvam clubul.
  4
  6
  Raportează
 • postat de A19
  Sâmbătă, 07 Iunie 2014 21:51
  5.13.158.***
  Respect Narcis Raducan.Om de toata stima..a rabdat si rabda pana la capat la Otelul..nu renunta usor si s-a implicat in clubul acesta cum a putut fiind limitat de Adamescu si TNG si de situatia dramatica a Otelulului..

  Sper sa vad Otelul in liga 1 si din iulie,si de la anul.Sa speram ca OTELUL NU MOARE!!!Forza Otelul Galati!Imi voi cumpara abonament desigur.
  3
  2
  Raportează
 • postat de mmm
  Sâmbătă, 07 Iunie 2014 21:01
  5.13.139.***
  ASA CUM NICI BANII DIN CHAMPIONS LEAGUE NU AU AJUNS LA ECHIPA CI LA INFRACTORUL DE adamescu, LA FEL NICI BANII DIN ABONAMENTE SAU VANZARE DE JUCATORI NU VOR AJUNGE LA CLUB> VISATI>>>>
  0
  6
  Raportează
 • postat de Alin
  Sâmbătă, 07 Iunie 2014 17:08
  82.137.13.***
  Pai sa ii vanda pe Marquinhos,Astafei,Sarghi si Tudorie.Sper sa ii vanda in strainatate si sa ia pe ei 2-3 milioane de euro.Marquinhos(Turcia),Astafei(Ucraina),Sarghi(Italia),Tudorie(Italia).
  1
  5
  Raportează
 • postat de OTELAR
  Sâmbătă, 07 Iunie 2014 08:13
  79.116.108.***
  ARE DREPTATE N RADUCANU? CE PARERE ARE PRIMARIA? DL. PRIMAR CARE SIGUR V-A GASI O SOLUTIE ! DAR, PANA CAND TOT ASTEPTAM SA SE REZOLVE ,SA SE DREAGA CE S-A FACUT RAU? VZAND ACEST CLUB ? CE PARERE ARE DL BORS CARE A STAT LA ORIGENEA ACESTEI VANZARI RESPECTIV CONSILIU DE ADMINISTRATIE!!?
  DOTIM SA NU DISPARA CLUBUL "OTELUL" CA VOR MUS CHII LOR?
  5
  11
  Raportează
 • postat de Renegatul
  Sâmbătă, 07 Iunie 2014 08:08
  70.194.101.***
  Ar trebui acum sa ne unim toata suflarea galateana si sa sustinem echipa, sa cumparam cu totii abonamente ca echipa sa spravietuiasca, Otelul este singurul lucru cu care ne facem cunoscuti ca oras in Europa... iar Narcis sa managerieze situatia in asa fel incat clubul sa ajunga sa se autofinanteze, chiar daca nu sunt locuri pe stadion pentru o suta de mii de abonati de exemplu, sa cumparam cat mai multi.... Narcis, gaseste o varianta sa se poata cumpara abonamente online!!!
  4
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.