PARIURILE ZILEI: Latina, FAVORITA noastră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rovaniemi – HJK Helsinki 2 (cotă 1,60)

Meci din prima ligă finlandeză în care diferenţa de valoare, conform clasamentului, este net în favoarea oaspeţilor. Rovaniemi este într-o formă jalnică, cu cinci înfrângeri în ultimele şase etape, parcurs cu care a ajuns penultima ]n clasament. De partea cealalată, HJK a luat deja o opţiune serioasă pentru câştigarea campionatului, deşi au trecut doar 12 etape. HJK este pe primul loc cu un avans de şapte puncte şi în formă maximă, în ultimele şapte runde a obţinut tot atâtea victorii.

Latina – Bari 1 (cotă 2,40)

Meci retur din semifinalele turneului de baraj pentru promovare în Seria A care porneşte de la 2-2, scorul înregistrat în prima manşă. Prin tot ce a arătat în sezonul regulat, unde s-a clasat pe locul trei, imediat sub locurile de promovare directă, Latina ne determină să o considerăm favorită. Bari a prins la limită barajul, terminând pe locul şapte.

Până şi scorul din meciul tur arată un potenţial ceva mai mare pentru gazdele acestei dispute, astfel că merită încercat la o astfel de cotă. Pentru cei mai preventivi, se poate încerca un pariu 1-X, pe victoria gazdelor iar în caz de egal suma pariată se returnează. Cota în acest caz este 1,70.

Citit 3086 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.