Pariurile zilei: Olanda, ofensiva câştigătoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Australia - Olanda H+1  2 (cotă 1,60)

Mizăm pe o victorie a Olandei la minim două goluri diferenţă, unde avem o cotă chiar frumoasă la ce probabilitate crescută este de a ieşi acest pariu. Forţa ofensivă teribilă a Olandei s-a văzut în primul meci, când a bătut cu 5-1 pe Spania, iar acum are un adversar din altă categorie, modest, care a cedat cu 1-3 în faţa celor din Chile.

Latina - Cesena 1 (cotă 2,25)

Meci decisiv care va decide ultima promovată în serie A, returul finalei din baraj care porneşte de la 2-1 pentru Cesena, scor înregistrat în prima manşă. Nu este cel mai sigur pariu, având în vedere echilibrul de forţe dintre cele două competitoare din sezonul regulat, unde Latina a terminat pe 3, urmată la doar două puncte distanţă de Cesena. Totuşi, mizăm pe gazde, poate şi pentru că Latina a fost una din favoritele noastre pe parcursul campionatului, care ne-a dezamăgit foarte rar. E o şansă unică să joace pe teren propriu pentru o performanţă fabuloasă, să ajungă în prima ligă după ce acum un an şi un pic juca în serie C.

Hammarby - GAIS 1,35

Partidă din liga secundă suedeză, cu un mare decalaj valoric între cele două combatante. Hammarby şi-a arătat pretenţiile la promovare, este pe locul doi şi în formă bună, cu un singur eşec în utlimele opt etape. De partea cealaltă, GAIS e doar penultima, cu un singur punct scos în ultimele cinci partide.

Citit 2587 ori Ultima modificare Marți, 17 Iunie 2014 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.