SPRIJIN pentru fotbal şi handbal/ BANI în plus pentru SALARIILE sportivilor şi antrenorilor

SPRIJIN pentru fotbal şi handbal/ BANI în plus pentru SALARIILE sportivilor şi antrenorilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii locali au suplimentat finanţările acordate de la bugetul municipalităţii pentru două cluburi sportive care au solicitat bani pentru plata salariilor sportivilor şi antrenorilor. Este vorba de Fotbal Club Municipal Dunărea şi Asociaţia Handbal Club Danubius Galaţi.

Potrivit documentelor aprobate de Consiliul Local, susţinerea financiară în valoare de 346.000 de lei acordată pentru anul 2014 celor de la Fotbal Club Municipal Dunărea Galaţi a fost suplimentată cu 173.000 de lei. Asociaţiei Handbal Club Danubius Galaţi i-au fost alocate 45.000 de lei, pe lângă suma de 90.000 de lei primită iniţial.

„Cele două cluburi au întâmpinat ceva greutăţi din punct de vedere financiar, probleme care s-au reglementat, astfel că nu avem motive să nu le dăm şi restul de bani din suma pe care am votat-o la începutul anului pentru toată activitatea sportivă. E un rest, nu dăm nimic în plus, tocmai pentru a-şi susţine aceste cluburi activitatea sportivă. Altfel s-ar ajunge la închiderea ambelor cluburi şi ar fi păcat. Mi se pare firesc să le mai întindem o mână de ajutor, ca să le ţinem în viaţă”, a declarat primarul Marius Stan.

Consilierul Local PSD Marius Humelnicu a punctat că implicarea administraţiei locale ar trebui să fie mai mare în cazul tuturor cluburilor finanţate de la bugetul local. Mai exact, acesta a spus că ar trebui ca reprezentanţi ai Consiliului Local să verifice modul în care sunt cheltuiţi banii.

Citeşte şi: Vot favorabil în Consiliul Local/ S-a înfiinţat Fundaţia Sportul Gălăţean

Citit 1475 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.