SPRIJIN pentru fotbal şi handbal/ BANI în plus pentru SALARIILE sportivilor şi antrenorilor

SPRIJIN pentru fotbal şi handbal/ BANI în plus pentru SALARIILE sportivilor şi antrenorilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii locali au suplimentat finanţările acordate de la bugetul municipalităţii pentru două cluburi sportive care au solicitat bani pentru plata salariilor sportivilor şi antrenorilor. Este vorba de Fotbal Club Municipal Dunărea şi Asociaţia Handbal Club Danubius Galaţi.
Potrivit documentelor aprobate de Consiliul Local, susţinerea financiară în valoare de 346.000 de lei acordată pentru anul 2014 celor de la Fotbal Club Municipal Dunărea Galaţi a fost suplimentată cu 173.000 de lei. Asociaţiei Handbal Club Danubius Galaţi i-au fost alocate 45.000 de lei, pe lângă suma de 90.000 de lei primită iniţial.
„Cele două cluburi au întâmpinat ceva greutăţi din punct de vedere financiar, probleme care s-au reglementat, astfel că nu avem motive să nu le dăm şi restul de bani din suma pe care am votat-o la începutul anului pentru toată activitatea sportivă. E un rest, nu dăm nimic în plus, tocmai pentru a-şi susţine aceste cluburi activitatea sportivă. Altfel s-ar ajunge la închiderea ambelor cluburi şi ar fi păcat. Mi se pare firesc să le mai întindem o mână de ajutor, ca să le ţinem în viaţă”, a declarat primarul Marius Stan.
Consilierul Local PSD Marius Humelnicu a punctat că implicarea administraţiei locale ar trebui să fie mai mare în cazul tuturor cluburilor finanţate de la bugetul local. Mai exact, acesta a spus că ar trebui ca reprezentanţi ai Consiliului Local să verifice modul în care sunt cheltuiţi banii.


Citeşte şi: Vot favorabil în Consiliul Local/ S-a înfiinţat Fundaţia Sportul Gălăţean

Citit 1331 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 18:09

7 comentarii

 • postat de tudor cipan
  Duminică, 22 Iunie 2014 20:15
  5.13.132.***
  care antrenori de la dunarea betivanii de gheorghita?? spagatu de avanu,verisoru lui mariusica alcolicul de cruceanu??care agreseaza mamele copiilor la antrenamente in loc sa pregateasca copiii.
  bani pt familia cramer care trag teapa de echipamente?? cer bani la parinti pentru echipamente si dupa aia fug prin anglia se se dau mari antrenori,cica domnule suntem antrenori in anglia??pentru acesti antrenori acordam bugete pt salarii ??
  1
  0
  Raportează
 • postat de CETATEAN,
  Duminică, 22 Iunie 2014 16:36
  5.13.184.***
  STAN MARIUS A PROMIS CU GLAS SI ONOARE CA MODERNIZEAZA EUROPEAN STADIONUL"DUNAREA SI FACE CEVA FFFFFF FRUMOS IN ACEA ZONA!> -
  CAND DL .PRIMAR? CA VA TRECE MANDATUL! SI NU SE STIE DACA VA MAI ALEG CETATENII DACA NU TE TII DE PROMISIUNI!!! ASA CUM S-A FACUT LA PLOESTI;, CLUJ, PIATRA NEAMNT ETC ETC . TREBUIE FACUT SI LA NOI! PLUS CA TREBUIE MODERNIZATE SI RESTUL BAZELOR SPORTIVE EX. DE EX, STADIONUL PORTUL ROSU.....................CAND, CAND CAND!!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de SPORTIV
  Sâmbătă, 21 Iunie 2014 08:22
  5.13.156.***
  SA SE DEA BANI PT SPORT ASA CUM PREVEDE LEGEA! FARA DESCRIMINARE!
  DAR ATENTIE CUM SE CHELTUIESC! SA NU DAM SALARII ENORME PENTRU PRESEDINTE ,ANTRENORI ETC, ASA CUM SE PROCEDEAZA!!!??
  SPORTUL ESTE FFF NECESAR PENTRU O COMUNITATE!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Sporiv
  Vineri, 20 Iunie 2014 12:49
  79.116.102.***
  Un lucru bun ca se dau bani pentru sport dar sunt cam multi pentru doua echipe fara valoare. Investiti in bazele sportive pentru a avea unde sa se faca sport nu investiti in cauze moarte. Cat despre bazele sportive, singura cu acces gratuit pentru public (stadionul Dunarea, pot sa va informez daca nu-ti rupi gatul cand alergi te mananca maidanezii. Domnule Primar stadionul Dunarea a devenit padoc cumva si nu au fost informati galatenii, daca nu, va informez ca s-au adunat sau au fost aduse haite de caini ce au devenit stapane acolo de nu poti lasa un copil sa alerge ca-l mananca.
  2
  4
  Raportează
 • postat de UN GALATEAN
  Vineri, 20 Iunie 2014 10:10
  5.13.218.***
  SPORTUL INSEAMNA SANATATE....IN TOATE TARILE DIN LUME SE ALOCA BANI PENTRU SPORT......UNII INSA NU INTELEG ASTA .....SI CU ASTA AM SPUS TOT......!!!!!!
  1
  9
  Raportează
 • postat de Gimy
  Vineri, 20 Iunie 2014 08:11
  109.102.62.***
  @cetatean observator: Daca nu dadeau, iar spuneau ca Stan e groparul sportului galatean ( sunt zeci de astfel de comentarii). Cine sa va mai inteleaga fratilor?
  1
  10
  Raportează
 • postat de cetatean observator
  Vineri, 20 Iunie 2014 07:16
  89.137.138.***
  Doar 5 hotatrari locale au fost aprobate pe 29.04.2014 de primaria Galati pentru cluburi sportive din Galati. Sigur ca trebuie sustinut si sportul dar ni se pare ca ocupa un loc mult prea important in preucuparile edililor. CE STII ASTA FACI
  11
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.