Incertitudini la Oţelul

Incertitudini la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenamentul de ieri ale echipei gălăţene s-a desfăşurat sub aceeaşi incertitudine, ce macină de ceva vreme clubul. Plecările de la Oţelul continuă pe zi ce trece. Situaţia delicată la nivel financiar prin care trece clubul i-a făcut pe mai mulţi jucători să recurgă la memorii depuse pentru a deveni liberi de contract. Primii patru care au urmat acest demers, Sîrghi, Astafei, Popescu şi Pungă, n-au avut câştig de cauză, însă ceilalţi jucători nu s-au descurajat şi au continuat procesele cu gruparea gălăţeană. Miercuri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor (CNSL), altor doi jucători le-a fost respins memoriul, Marquinhos şi Alexandru Zaharia. 

Ultimul jucător care s-a înţeles cu oficialii clubului pentru a părăsi echipa este Victor Astafei, unul dintre jucătorii de bază. 

Astafei şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, însă nu a avut câştig de cauză la CNSL, depunând contestaţie la Tribunalul Bucureşti. Cum el este un jucător interesant pentru mai multe cluburi din Liga I şi nu numai, jucătorul de atac al Oţelului şi-a dorit să renunţe cu orice preţ la contractul cu gruparea gălăţeană, în situaţia în care salariul nu i-a mai fost plătit de cinci luni. Astafei şi-a efectuat ieri ultimul antrenament în roş-alb-albastru, el ajungând într-un final la o înţelegere cu oficialii clubului, dar doar după ce a renunţat la toate drepturile ce i se cuveneau.

Ieri, a fost prezent şi noul jucător al Oţelului, Silviu Izvoranu, iar antrenamentul s-a desfăşurat sub indicaţiile lui Daniel Florea, secundul Oţelul II. Acest lucru s-a datorat faptului că Schumacher, deşi iniţial fusese anunţat ca antrenor secund la FC Oţelul, a părăsit formaţia gălăţeană pentru Viitorul, unde îl va seconda pe Bogdan Stelea.

Citit 2043 ori Ultima modificare Joi, 26 Iunie 2014 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.