OŢELUL şi-a anunţat NOUL ANTRENOR, un fost selecţioner de NAŢIONALĂ

OŢELUL şi-a anunţat NOUL ANTRENOR, un fost selecţioner de NAŢIONALĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După săptămâni de incertitudini, în sfârşit şi o veste bună. De azi, jucătorii, puţini câţi mai sunt, au un nou antrenor: Hans-Michael Weiss (49 de ani). Acesta este fostul selecţioner al Filipinelor. 

Noul antrenor al Oţelului a fost prezentat în această dimineaţă, a semnat un contract pe o perioadă de un sezon, cu opţiunea de prelungire, şi imediat după conferinţă a plecat spre Bucureşti. Acesta va fi prezentat jucătorilor în stagiul de pregătire pe care gălăţenii îl vor face în Slovenia în perioada 30 iunie - 12 iulie.

"Am ajuns la o înţelegere, mai trebuie puse la punct câteva detalii, iar luni voi fi prezent în cantonamentul echipei din Slovacia. Trebuie să definitivăm lotul de jucători, ne aşteaptă multă muncă. Sunt bucuros că am ajuns în prima ligă din România, la un club cu o istorie bogată şi sper să contribui la readucerea echipei la performanţele din urmă cu câţiva ani. Am urmărit parcursul echipei din perioada Lienen, cel care a salvat echipa de la retrogradare, însă acum este şi mai greu, o luăm practic de la zero. Am discutat cu o serie de jucători, trebuie să ne încadrăm însă în bugetul clubului. Obiectivul meu este lucrez cu jucători tineri, să-i ajut să ajungă la un nivel înalt", a spus Weiss.

Citit 2292 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.