Fotbal pe plajă/ ATLETICO - noua campioană judeţeană

Fotbal pe plajă/ ATLETICO - noua campioană judeţeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Complexul „Brateş” a fost gazda ospitalieră a etapei judeţene a Campionatului Naţional de fotbal pe plajă. Ediţia din acest an - prima organizată de Federaţia Română de Fotbal, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Şcoala de Fotbal Junior - a adunat la start 12 echipe. Fiecare grupare a fost alcătuită din zece jucători, nelegitimaţi în primele trei eşaloane forbalistice sau la vreo echipă de futsal.

Pentru combatanţi au fost trei zile cu meciuri interesante, pline de neprevăzut. Fiecare partidă s-a desfăşurat pe parcursul a 30 de minute (trei repize a câte zece minute). Cele 12 echipe au fost repartizate în patru grupe, prima clasată ajungând să susţină meciurile din  semifinale, respectiv, finale. Iată componenţa acestor grupe. Grupa A: Zimbru Slobozia Conachi, Real Sociedad, Juniorii; Grupa B: Atletico, Smart Travel, Luceafărul Petrolul Schela; Grupa C: Phoenix Galaţi, Booster, Zile şi Nopţi; Grupa D: Porto Galaţi, Fotbalmania şi Bistro Potcoava.

În semifinale s-au întrecut echipele de pe locurile întâi în grupe, care au înregistrat rezultatele: Porto - Zimbrul Slobozia Conachi 2-3 (după executarea penaltiurilor) şi Atletico - Phoenix 2-0. În aceste condiţii, în finala mică s-au întâlnit Phoenix - Porto 3-2, iar în marea finală Atletico a întâlnit echipa Zimbrul, de care a dispus cu un scor categoric: 5-1. Echipa clasată pe primul loc a obţinut dreptul de a reprezenta fotbalul pe plajă gălăţean la turneul final al „Naţionalelor”. Acest turneu va fi găzduit de Plaja „Melody” din Mamaia, în perioada 4-6 iulie.

Iată lotul echipei câştigătoare: Crăescu, Luca - Cireş, Jurea, Grecu, Bădărău, Muha, Tudose, Fălcaru, Petrea (conducător, Vali Vrânceanu).

Meciurile au fost conduse de arbitrii gălăţeni: Florin Macovei, Alexandru Burloiu, Florian Vişan, Daniel Vlase, Sebastian Capţan şi Ciprian Carp.

Citit 1213 ori Ultima modificare Luni, 30 Iunie 2014 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.