MINIHANDBAL/ UNITED, medaliate cu BRONZ
Foto: Foto: Mircea Ilieş (facebook)

MINIHANDBAL/ UNITED, medaliate cu BRONZ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una din cele două echipe gălăţene de junioare V a reuşit să ţină pasul cu competitoarele din Grupa A, în turneul final al Campionatului Naţional de la Tg. Mureş.

Jucătoarele de la United au înregistrat în grupă trei victorii din trei meciuri şi s-au clasat pe locul întâi. Scorurile înregistrate au fost 16-5 cu CSS Viitorul Cluj, 20-9 cu HC Activ Plopeni şi 18-14 cu CSS Hunedoara. În grupele principale, gălăţencele au făcut egal: 14-14 cu OK Sport Oneşti şi 23-16 cu CSS Craiova, rezultate care le-au dus în semifinale. Acest meci a avut loc sâmbătă după-amiază şi s-a disputat în compania localnicelor de la Olimpic Tg. Mureş. După o dispută extrem de echilibrată, gazdele au câştigat cu 10-9. Astfel, duminică la prânz, United a susţinut finala mică, pentru medaliile de bronz, în compania echipei OK Sport Oneşti. Dacă cu o zi înainte cele două formaţii încheiaseră la egalitate, de data aceasta fetele noastre s-au autodepăşit. După un joc foarte bun, elevele antrenoarei Sanda Asandei s-au impus cu un scor clar: 13-6.

Danubius 2010 a avut o misiune mult mai dificilă, mai ales după primul meci, în care a fost nedreptăţită, pe faţă, de arbitri, în meciul cu CSM Ploieşti: scor 6-7. A urmat o a doua înfrângere în Grupa D: 3-11 cu Olimpic Tg. Mureş şi o victorie: 19-7 cu CSO Vulcan. În grupa principală, pentru locurile 9-16, fetele noastre au învins CSS Slobozia, cu 14-9, au făcut egal: 9-9 cu LPS Suceava şi au cedat în faţa echipei Rapid Bucureşti: 10-12. În ultima zi, elevele antrenoarei Iulia Ilie au jucat cu HCM Baia Mare, pentru locurile 11-12, scor: 11-19.

Cele două formaţii s-au prezentat cu următoarele loturi de jucătoare.

UNITED: Alexandra Gurău, Andreea Anghel - Alessia Asandei, Martina de Santis, Liliana Ticea, Roberta Arsene, Flavia Călina, Rebeca Lăcătuş, Sorana Chiriac, Dorina Pârvu, Andreea Bujoreanu, Maria Lupu, Miruna Codreanu, Laura Podaşcă şi Bianca Miu.

DANUBIUS 2010: Alexandra Perianu, Ioana Pintelie, Teodora Culeaşcă - Simona Boza, Bianca Sâmpetru, Ioana Dinu, Elena Ciuntu, Violeta Lupea, Andreea Mihai, Rebeca Creţu, Denisa Buhociu, Bianca Cerp, Claudia Apostol, Andra Caia, Ruxandra Nacu şi Ramona Ţulug.

Podiumul turneului final arată astfel: 1. HCM Török Rm. Vâlcea, 2. HCM Olimpic Tg. Mureş, 3. United Galaţi.

Citit 1196 ori Ultima modificare Marți, 01 Iulie 2014 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.