La OŢELUL vine un MIJLOCAŞ albanez, fost internaţional de tineret

La OŢELUL vine un MIJLOCAŞ albanez, fost internaţional de tineret
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La antrenamentul de astăzi, primul după două zile libere, va veni şi un fotbalist care a trecut pe la naţionalele Under 17, Under 19 şi de tineret ale Albaniei


După stagiul de pregătire centralizată din Slovacia, încheiat sâmbătă seară, echipa de fotbal Oţelul Galaţi a avut două zile libere, duminică şi ieri, de astăzi urmând să fie reluate antrenamentele.

Totodată, continuă căutările în încercarea de a face un lot cât de cât competitiv, plecările numeroase de fotbalişti din această vară şi bugetul mult mai mic faţă de sezoanele precedente ducând la situaţia de a fi testaţi în continuare jucători, în vederea unor eventuale achiziţii, deşi mai este mai puţin de o săptămână până la startul noului sezon.

Astfel, la antrenamentul de astăzi va mai veni cel puţin un jucător nou, albanezul Edon Hasani. Acesta are 22 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş central. A fost component al echipelor naţionale de juniori din Albania la Under 17 şi Under 19, adunând şi câteva prezenţe la reprezentativa de tineret (Under 21). S-a afirmat la formaţia Vllaznia Shkoder, alături de care a bifat patru prezenţe în cupele europene, în sezonul 2011-2012. Apoi a plecat în Bulgaria, la Litex Loveci, unde a fost antrenat de celebrul Hristo Stoicikov şi a jucat în 9 partide în sezonul 2012-2013. A urmat transferal la Ceahlăul, unde n-a jucat decât într-un singur meci în campionat, iar după scurt timp a ajuns la ACS Poli Timişoara. Nici aici nu a evoluat prea mult, jucând în doar cinci partide. În linii mari, detaliile contractuale au fost stabilite, pentru semnarea contractului aşteptându-se verdictul antrenorului Michael Weiss, după ce va vedea jucătorul două-trei zile la antrenamente.

Andrei Rusu, directorul departamentului de scouting de la Oţelul, a spus că, până joi, mai sunt aşteptaţi şi alţi noi jucători.

Pentru FC Oţelul, primul meci oficial din nou sezon este programat sâmbătă, pe teren propriu de la ora 18.00, când va întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamţ, în optimile de finală ale Cupei Ligii. Pentru Oţelul, prima partidă din ediţia 2014-2015 a Ligii I va fi în deplasare, cu Dinamo, jocul fiind programat luni, 28 iulie, de la ora 21.00.

Citit 2004 ori Ultima modificare Luni, 14 Iulie 2014 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.