Puţini JUCĂTORI la reunirea FCM Dunărea

Puţini JUCĂTORI la reunirea FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ieri s-a încheiat vacanţa şi pentru fotbaliştii rămaşi în lotul echipei de ligă secundă FCM Dunărea. La primul antrenament, condus de Damian Băncilă şi secunzii Tudorel Călugăru şi Ionel Tămăşanu, n-a fost deloc aglomeraţie, participând doar 15 jucători: Comănescu, Costea, Coviţ (venit de la Sporting Lieşti) - portari, Manea, Gohoreanu, Adăscăliţei (revenit după împrumutul la Oţelul), Sfrijan, Negoescu (revenit de la Piteşti), Ştefan Lupu (revenit după o pauză de jumătate de an, cauzată de o accidentare), Blănaru, Ghiocel, George Matei, Petrea (Sporting Lieşti) şi doi jucători promovaţi de la formaţia de juniori, Vlad Antofe şi Ion Pâslari.

Au lipsit motivat Valentin Ion, Sorin Cucu şi Bogdan Panait, care sunt aşteptaţi să participe la antrenamentul de astăzi.

În perioada următoare, cei din conducerea clubului intenţionează renegocieri cu o parte dintre jucătorii ce şi-au încheiat contractele în această vară.

Antrenamentele se vor desfăşura în Galaţi, iar dacă se va reuşi completarea lotului în timp util, se doreşte efectuarea unui stagiu montan de pregătire centralizată, la Câmpulung Moldovenesc, care să înceapă în jur de 25 iulie.

Campionatul Ligii a II-a va începe pe 30 august.

Citit 1216 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.