Pariurile zilei: Căutăm câştigul prin Elveţia şi preliminariile Ligii Campionilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Zurich - Thun 1 (cotă 1,80)

Mizăm pe gazde, într-un meci cu una dintre codaşele sezonului trecut. FC Zurich mai mereu a fost o echipă importantă din prima ligă elveţiană, iar noul campionat l-a început foarte bine, cu victorie în prima rundă în faţa unui adversar redutabil, Grasshoper Zurich, ce a fost în sezonul precedent până aproape de final o pretendentă la titlu. De partea cealalată, Thun a început tot cu o victorie, pe teren propriu, dar în faţa unei noi promovate.

Ventspils - Malmo FF 2 (cotă 1,55)

Partidă din preliminariile Ligii Campionilor (UCL), unde alegerea am făcut-o bazându-ne în primul rând pe valoarea generală a fotbalului din cele două ţări, cel din Letonia, reprezentat de Ventspils, fiind mult mai slab cotat faţă de cel suedez. În tur a fost 0-0, astfel că Malmo n-are de ales şi trebuie să joace la turaţie maximă.

HJK Helsinki - Rabotnicki 1 (cotă 1,40)

Mai mereu echipele macedonene n-au contat în cupele europene şi sperăm că aşa va fi şi în acest caz, mai ales că nici când a avut avantajul terenului propriu Rabotnicki n-a putut să se impună. În tur a fost 0-0, un egal cât să-i facă pe finlandezi să ia această dispută din UCL în serios.

Citit 1006 ori Ultima modificare Marți, 22 Iulie 2014 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.