VOLEI/ Alte două noutăţi la Arcada
Foto: Şerban Paşcan

VOLEI/ Alte două noutăţi la Arcada
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lotul echipei de volei masculin a Clubului Arcada Galaţi continuă să fie fortificat. Antrenorul Marian Apostu a confirmat, ieri, că s-a  ajuns la o înţelegere cu încă doi jucători de calibru. Este vorba despre sălăjeanul Şerban Paşcan, de 25 de ani, care joacă pe postul de trăgător secund (universal). El provine de la echipa vicecampioană Phoenix Şimleu Silvaniei. Al doilea  jucător transferat recent este Ziga Zupanc (26 de ani), un sloven care a mai evoluat în campionatele Belgiei şi Franţei.

Cele două noutăţi se adaugă altor două transferuri rezolvate în prima parte a acestei luni. Mai întâi a fost cel al internaţionalului Cristian Bartha - coordonatorul echipei naţionale, apoi a urmat achiziţia lui Mihai Dumitrache (universal), jucător tulcean şi component al lotului naţional.

Tehnicianul gălăţean Marian Apostu, care este ajutat de jucătorul-antrenor secund Nicuşor Harabagiu, mai doreşte cel puţin un transfer de marcă. Nou-veniţii se vor alătura altor şase-opt jucători din vechea garnitură, care s-au clasat pe locul şapte în campionatul trecut.

Antrenamentele în vederea noului sezon al Diviziei A1 vor începe pe 4 august, iar obiectivul este clasarea pe unul din locurile 1-6, care să aducă o calificare într-o cupă europeană. După două săptămâni de antrenamente la Galaţi, pregătirile vor continua într-un cantonament în Bulgaria. Reamintim că sezonul oficial va debuta pe 27 septembrie, cu prima etapă a „Cupei României”, când Arcada va întâlni pe VCM Piatra Neamţ (returul, pe 4 octombrie). Meciurile primei etape a Diviziei A1 se vor disputa pe 11 octombrie, gălăţenii urmând să înceapă cu o deplasare, la CSM Bucureşti.

Citit 995 ori Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.