Antrenorul OŢELULUI, dezamăgit după AMICALUL cu CF Brăila

Antrenorul OŢELULUI, dezamăgit după AMICALUL cu CF Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a terminat la egalitate cu formaţia din oraşul vecin, care evoluează în Liga a II-a * Tehnicianul Michael Weiss cere încă doi-trei jucători noi în lot, în special pe posturile de portar şi atacant


Oţelul a susţinut joi o partidă amicală, pe teren propriu, cu echipa de ligă secundă CF Brăila, jocul terminându-se la egalitate, scor 2-2. Pentru gălăţeni au marcat doi dintre noii jucători, Avdic (minutul 15) şi Pecha (minutul 40), ambii aflându-se la prima evoluţie în faţa publicului gălăţean. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi mijlocaşul defensive Karol Karlic, unul din scopurile amicalului fiind de a grăbi integrarea celor trei în echipă.

Pentru CF Brăila au înscris Ivan (min. 24) şi Olenic (min. 94 - din penalti), jocul disputându-se pe parcursul a două reprize de câte 50 de minute.

Michael Weiss, antrenorul Oţelului, a început partida cu următorul “11”. Vlasie - Cojoc, Mişelăricu, Pecha, Murgoci - Cucu, Karlic - Onwuachi, Avdic, Zaharia - Cristea.

În partea a doua au mai jucat: Abraham, Marus, Miron, Rusu, Chipirliu, Serkan Ciftci, Iago, Stoian, Pungă, Julius Davies şi Moglan.

Antrenorul Michael Weiss s-a declarat dezamăgit de evoluţia unora dintre jucătorii săi. „Avem mulţi jucători tineri, pe care vrem să îi promovăm în primul 11. Sunt puţin dezamăgit că încă nu au „spiritul de echipă” format şi că nu au dovedit staffului tehnic şi conducerii că vor cu adevărat să rămână în echipă. Chiar dacă nu ai luat mingea sau nu ţi-au ieşit combinaţiile pe care le doreai, trebuie să alergi şi să ajuţi defensiva. Sunt lucruri de bază, pe care unii dintre ei nu le-au urmat”, a declarat tehnicianul german.

În ceee ce-i priveşte pe jucătorii aflaţi în probe, se renunţase înaintea amicalului cu CF Brăila la brazilianul Juffo, iar după joc aceeaşi soartă au avut brazilianul Iago şi australianul Davies. În schimb, atacantul austriac de origine turcă Serkan Ciftci, deşi a fost destul de apatic în meciul cu CF Brăila, va fi păstrat în lot şi urmează să semneze foarte curând, evoluţia sa neconvingătoare fiind pusă pe seama oboselii de conducătorii Oţelului, după ce acesta a ajuns în Galaţi abia marţi. Ciftci a jucat sezonul trecut în liga a doua turcă, la Dardanelspor, iar până în 2013 a evoluat în prima ligă din Austria, la Wiener Neustadt şi Sturm Graz.

Tudorie, în teste la Borussia Monchengldbach

Achiziţia lui Ciftci a fost determinată şi de probleme pe care le are Oţelul în lot pe postul de atacant. Acestea s-au amplificat după ce Alexandru Tudorie (18 ani) a plecat în Germania, fiind foarte aproape de un transfer la o echipă din Bundesliga. Unul dintre cei mai promiţători tineri din Liga I, Tudorie a fost chemat pentru teste medicale şi de joc la Borussia Monchengladbach. El va sta, cel mai probabil, cel puţin o săptămână în Germania şi astfel nu va face parte din lotul Oţelului pentru meciul cu Dinamo, de luni, din prima etapă a Ligii I.

Antrenorul Michael Weiss a spus, şi după amicalul cu CF Brăila, că mai are nevoie de întărirea lotului cu cel puţin 2-3 jucători. “Căutăm să mai găsim jucători noi, ne mai trebui cel puţin doi. Căutarea a încă unui portar este în capul listei şi avem nevoie şi de atacanţi care să ne ajute, nu avem suficienţi”, a precizat Weiss.

 

Citit 1694 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iulie 2014 06:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.