FOTBAL/ OŢELUL a dat cu „stângu-n dreptul” în debutul sezonului. EŞEC împotriva celor de la Dinamo
Foto: Michael Weiss (Foto: Sonia Baciu)

FOTBAL/ OŢELUL a dat cu „stângu-n dreptul” în debutul sezonului. EŞEC împotriva celor de la Dinamo
Michael Weiss (Foto: Sonia Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Nu văd acest rezultat chiar atât de dramatic”, a declarat antrenorul Michael Weiss


Cu o echipă întinerită (n.r. 24,5 ani) şi fără prea multă experienţă în primele ligi, FC Oţelul s-a prezentat, luni seară, cu un lot subţire, pe terenul celor de la Dinamo. Duelul celor două formaţii, aflate în situaţii precare, atât financiare, cât şi de lot, a fost câştigat fără drept de apel de cei de la Dinamo, cu 4-0, prin golul din minutul 24 al brazilianului Elton şi hattrick-ul polonezului Kamil Biliscki ('28 - penalti, '54, '67). 

Optimist în continuare, tehnicianul german al FC Oţelul, Michael Weiss, a declarat la finalul partidei: „ Avem o problemă, dar trebuie să realizăm că încă suntem într-un proces de învăţare şi că trebuie să luăm acest meci ca pe o lecţie, ca pe o verificare pentru meciul etapei viitoare”.  Antrenorul gălăţenilor are în continuare încredere în jucătorii lui, precizând că „ar fi o greşeală să mă îndoiesc de ei, trebuie să le dăm curaj, să analizăm împreună greşelile şi să încercăm să jucăm mai bine”. 

Prima repriză a fost destul de bună, cu un joc care încă le dădea speranţe gălăţenilor, dar după 2-0 la pauză, cel de-al treilea gol, imediat după reintrarea pe teren, i-a demoralizat pe cei de la Oţelul: „Evoluţia noastră ne-a turnat plumb în picioare, a fost greu să ne mai revenim şi de acolo Dinamo şi-a făcut jocul prin pasele excesive. Nu e momentul să o luăm ca pe o tragedie, este doar prima etapă, mai sunt multe altele în care să recuperăm. Suntem tineri şi cred că ne putem motiva foarte repede”, a declarat, pentru Look Plus, atacantul Alexandru Zaharia.

Echipa de care a dispus tehnicianul Michael Weiss a fost: Vlăsie – Cojoc (Marus, minutul 70), Mişelăricu (căpitan), Sipovic, Murgoci – V. Gheorghe, Karlik – Onwuachi, Avdici, Al. Zaharia – Cr. Cristea (Ciftici, minutul 73).

După evoluţia din debutul sezonul, FC Oţelul împarte ultimul loc cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Citit 1838 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iulie 2014 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.