Vlad Răpişcă e noul administrator special al Oţelului, Burcă noul manager sportiv
Foto: Vlad Răpişcă

Vlad Răpişcă e noul administrator special al Oţelului, Burcă noul manager sportiv
Vlad Răpişcă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

The Nova Group, care deţine pachetul majoritar de acţiuni la Fotbal Club Oţelul SA, societate aflată în insolvenţă, l-a desemnat pe Vlad Alexandru Răpişcă ca administrator special. Această funcţie a fost deţinută până la sfârşitul săptămânii trecute de Lucian Ciofoaia, care şi-a anunţat sâmbătă demisia.

Răpişcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că obiectivele sale sunt salvarea Oţelului de la retrogradare şi redresarea financiară a clubului astfel încât să se iasă din insolvenţă.

Vlad Răpişcă (38 de ani), a cărui singură legătură directă cu fotbalul a fost ca junior la Progresul Bucureşti, a precizat că se află în discuţii cu Ovidiu Burcă pentru a-i încredinţa postul de manager sportiv.

Înainte de a venit la Oţelul, Răpişcă a deținut funcția de Business Development Manager în cadrul TNG Real Estate Management. Vlad Alexandru Răpișcă lucrează în cadrul TNG din aprilie 2010. În trecut, el a deținut funcții de director tehnic, director de dezvoltare sau administrator la mai multe companii din București.

Citit 3507 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.