TENIS/ Turneul "Futures" la Galaţi. Gălăţencele Ţig şi Talabă joacă marţi primul tur
Foto: Patricia Maria Ţig (Foto Sonia Baciu)

TENIS/ Turneul "Futures" la Galaţi. Gălăţencele Ţig şi Talabă joacă marţi primul tur
Patricia Maria Ţig (Foto Sonia Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţencele Patricia Ţig (locul 306 WTA) şi Gabriela Talabă (locul 853 WTA) joacă în această săptămână în turneul inclus în circuitul ITF Pro, dotat cu „Trofeul Municipiului Galaţi” şi premii totale de 10.000 de dolari. Patricia Ţig, cap de serie nr. 1, va juca împotriva Ştefanei Andrei, iar Talabă (favorită nr. 13) contra Oanei Georgeta Simion, în cadrul primului tur de pe tabloul principal. Marţi, de la ora 13,00, pe terenurile Bazei Sportive Viva, în cadrul primului tur al probei de dublu, perechea Gabriela Talabă/Raluca Platon va juca împotriva perechii germane Michele Erkens/Dana Kremer, iar perechea Patricia Ţig/Georgia Crăciun va întâlni perechea Cristina Ene/Daiana Negeanu.

O altă gălăţeancă înscrisă la turneul care se desfăşoară la baza sportivă Viva Tenis Club (Bariera Traian), Elena Căpraru, a fost eliminată în primul tur al calificărilor pentru tabloul principal al turneului. Căpraru a fost învinsă de Ylona-Georgiana Ghioroaie, scor 6-0, 6-1.

În precedentul turneu, IDU Mamaia, Patricia Ţig a evoluat până în turul al doilea la simplu şi a pierdut finala de dublu, în pereche cu Georgia Crăciun. Gabriela Talabă a fost eliminată în faza semifinalelor de o jucătoare din Cehia, Tereza Martincova.

Citit 841 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.