FOTBAL/ "Babicu" s-a întors la OŢELUL
Foto: Cristi Munteanu

FOTBAL/ "Babicu" s-a întors la OŢELUL
Cristi Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul portar Cristian Munteanu a acceptat postul de team manager, instalarea sa urmând să fie oficializată miercuri, 3 septembrie 2014


Numirea lui Vlad Alexandru Răpişcă în funcţia de administrator special al Fotbal Club Oţelul este urmată de alte două noi nominalizări în funcţii cheie din conducerea grupării gălăţene din Liga I.

Discuţiile cu Ovidiu Burcă pentru ca acesta să devină manager sportiv al Oţelului, anunţate de Răpişcă luni la prânz, s-au finalizat repede. Seara, Burcă s-a aflat în tribune la meciul câştigat în faţa Rapidului, noul manager sportiv urmărind partida alături de fostul său coechipier de la Dinamo şi FC Naţional, Cristian Munteanu, pe care l-a şi ofertat pentru a-i fi alături în conducerea echipei. „Babicu” - arhicunoscuta poreclă a lui Munteanu - a jucat pentru Oţelul în perioada 2000-2002, când a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători din istoria Oţelului de către publicul gălăţean, astfel că nu a fost o surpriză ca la finalul meciul fostul portar să anunţe că a acceptat repede această ofertă.

„Ştiu situaţia dificilă a clubului, dar asta nu m-a făcut să ezit nicio clipă. Iubesc prea mult această echipă, n-am cum să nu mă implic.Am venit cu drag lângă echipă, ştiţi că aici m-am simţit foarte bine şi vreau că împreună cu Ovidiu (n.r. - Burcă) să facem o echipă bună. Cu muncă şi cu seriozitate, implicare din partea jucătorilor cel puţin cum am avut în meciul cu Rapid, cred că vom reuşi să salvăm această barcă, care aproape ia apă”, a declarat Munteanu.

Acesta a adăugat că se va încerca întărirea rapidă a lotului în urma unor transferuri: „Până pe 8 septembrie este posibil să mai vină jucători, echipa are nevoie de întăriri”.

De asemenea, optimist s-a arătat şi Ovidiu Burcă, cel care preia funcţia deţinută până la finalul sezonului trecut de Narcis Răducan, cea de manager sportiv. „În seara asta (n.r. luni), echipa ne-a dat speranţe că pot fi perspective frumoase, însă este mult de muncă, lucrurile nu arată tocmai bine în momentul de faţă. Avem speranţa că putem readuce echipa în prim-planul fotbalistic, aşa cum merită un oraş ca Galaţiul. Ştim oarecum cum stau lucrurile şi încercăm să facem că ele să funcţioneze mai bine. Ştiu la ce mă înham pentru că am trecut prin aceeaşi situaţie chiar la Rapid, dar se pot face lucruri importante şi în condiţiile astea. Pentru mine este o provocare, pe care am acceptat-o cu drag, pentru că eu consider că viitorul meu este în fotbal şi este o oportunitate fantastică”, a declarat Ovidiu Burcă.

Oficializarea cooptării lui Burcă şi Munteanu în conducerea Oţelului urmează să fie făcută miercuri, 3 septembrie 2014, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citit 1606 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.