FOTBAL/ Revenirea lui Cernat la OŢELUL depinde de NEGOCIERILE pe care le are cu echipe din străinătate

FOTBAL/ Revenirea lui Cernat la OŢELUL depinde de NEGOCIERILE pe care le are cu echipe din străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mijlocaşul gălăţean Florin Cernat, în vârstă de 34 de ani, este liber de contract după expirarea angajamentului cu gruparea turcă Rizespor şi din această postură este dorit la Oţelul Galaţi de noua conducere sportivă a clubului la care s-a format ca fotbalist.

Cernat a subliniat din nou că vrea să revină la Oţelul, să-şi încheie aici cariera de jucător, însă nu poate spune cât de apropiat este acest moment. „Repet şi cu această ocazie, vreau să mă retrag din activitatea de jucător de la Oţelul, aici m-am format şi aici vreau să mai joc. Însă, deocamdată nu pot spune când. Cu cei din conducerea Oţelului am avut doar o discuţie de principiu, nu s-a ajuns la ceva concret, asta şi pentru că am câteva oferte din străinătate şi totul depinde de cum se vor concretiza negocierile”, ne-a declarat jucătorul, care are 14 prezenţe în echipa naţională, cu trei goluri marcate.

Altfel, în condiţiile pauzei competiţionale din Liga I, determinată de meciul de duminică al echipei naţionale cu Grecia, din preliminariile EURO 2016, Oţelul Galaţi va susţine sâmbătă o partidă amicală în compania unei formaţii din prima ligă, Concordia Chiajna. Meciul va avea loc pe stadionul din Chiajna, de la ora 11.00.

Citit 1227 ori Ultima modificare Joi, 04 Septembrie 2014 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.