Oţelul, la a cincea partidă consecutivă FĂRĂ ÎNFRÂNGERE. Egal şi punct mare scos la Cluj

Oţelul, la a cincea partidă consecutivă FĂRĂ ÎNFRÂNGERE. Egal şi punct mare scos la Cluj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oțelul Galați a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Cluj, în etapa a 16-a a Ligii I, penultima a turului. Astfel, Oțelul a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără înfrângere.

Meciul a fost serios influențat de starea deplorabilă a gazonului de pe "Cluj Arena", cu un drenaj inadmisibil de prost în condiţiile unui stadion relativ nou. Au fost zone în care terenul a fost plin de apă, situaţie care a anulat aproape în totalitate unul din atuurile Oţelului, tehnicitatea căpitanului Florin Cernat .A ieşit un meci de mare uzură fizică, cu gazdele irosind două ocazii uriaşe de gol în prima repriză, prima blocată de ieşirea inspirată a portarului Hotoboc (min. 17') în situaţie de unu la unu cu atacantul Universităţii, iar peste câteva zeci de secunde Milea s-a aruncat în faţa şutului, deviind salvator la execuţia lui Mengolo, care altfel ar fi intrat în poartă.

Antrenorul Oţelului a mutat repede, încercând să se adapteze la starea terenului cu introducerea lui Jula şi apoi a lui Stelian Cucu. În partea a doua a partidei, Oţelul a avut ocazia meciului, centrarea lui Tavares pe contraatac fiind reluată de Jula (min. 67) în bara transversală! Partida s-a terminat fără gol marcat, a cincea la rând fără înfrângere pentru echipa gălăţeană, care s-a apropiat la numai trei puncte de prima poziţie de pe care se evită retrogradarea, în condiţiile în care Oţelul vine după două deplasări consecutive şi înaintea ultimelor două jocuri avea un ecart de şapte puncte faţă de poziţia menţionată. Diferență de patru puncte recuperată în două deplasări.

"U" CLUJ - OŢELUL GALAŢI 0-0

Meci disputat sâmbătă seară, în penultima etapă a turului în Liga I

Universitatea Cluj: Panagopoulos - Jovanovici, Skvorc, Ninu, Muşat - Cristocea (Bucşă '82), Raul Costin - Lemnaru, Stojanovici (Ceppelini '73), Mengolo (Morar '85) - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Milea, Leca, Mişelăricu, Dan Popescu - Helder, Karlik (Cucu '46) - Grădinaru, Cernat (Miron '63), Popa (Jula '34) - Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Stojanovici '20, Gravenberch '48, Raul Costin '83 / Karlik '40, Cristea '73, Mişelăricu '74, Dan Popescu '88, Hotoboc '86

Arbitri: Andrei Chivulete - Sebastian Gheorghe, Mihai Marius Marica - Paul Unimatan

 

 

Citit 1752 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.