VOLEI/ Arcada, meci derbi acasă, cu Dinamo

VOLEI/ Arcada, meci derbi acasă, cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iubitorii voleiului sunt invitaţi, astăzi, la Sala Sporturilor „Dunărea”, unde se anunţă un meci de calitate, cu o înaltă încărcătură emoţională. De la ora 17,00, echipa gălăţean Arcada (locul VI, cu 11 puncte) va întâlni pe Dinamo (locul III, cu 18 puncte), una dintre pretendentele la câştigarea campionatului Diviziai A1. Acest meci ne trimite cu gândul la marile dueluri de acum patru-cinci decenii, când Galaţiul şi Bucureştiul se aflau în topul voleiului masculin naţional.

Antrenorul Marian Apostu, ajutat de secundul Nicu Harabagiu, a avut un program intens  de pregătire a echipei la antrenamentele din această săptămână. „Pe lângă o pregătire foarte atentă, în acest meci vom avea nevoie de o mobilizare şi o concentrare deosebite. Toţi jucătorii sunt conectaţi pe deplin şi sunt constienţi de importanţa meciului. Parcurgem o perioadă fastă, cu rezultate care ne recomandă a fi un adversar de calibru pentru orice echipă. Noi avem avantajul terenului propriu, plus aportul publicului. Credem într-un succes al Galaţiului”, a precizat Marian Apostu.

Cu excepţia lui Cerşemba – de mai multă vreme indisponibil, dar care şi-a reluat antrenamentele şi va reveni odată cu începerea returului – toţi jucătorii sunt apţi pentru această importantă confruntare. „Şasele” de start ar putea fi cel deja cunoscut: Bartha, Radovici, Cosici, Dumitrache, Cristudor şi Zupanc – plus Ghimeş (libero). Vor putea sări în sprijinul coechipierilor jucătorii de pe bancă: Paşcanu, Dragomir, Martin şi Pârvu.

Citit 649 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.