UPDATE / HANDBALIŞTII de la CSU îşi continuă LUPTA pentru PROMOVARE

UPDATE / HANDBALIŞTII de la CSU îşi continuă LUPTA pentru PROMOVARE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: CSU Galaţi a învins formaţia Cimentul Bicaz cu scorul 42-21


 

Cu nouă victorii şi două înfrângeri, CS Universitatea (27 de puncte) se află pe locul al doilea în Seria A a celui de-al doilea eşalon de handbal masculin. În clasament conduce CSM Ploieşti (30 puncte), echipă care i-a învins pe gălăţeni cu sprijinul arbitrilor, în etapa anterioară, iar pe poziţia a treia - Politehnica Iaşi. De altfel, CSM Ploieşti a primit şi un alt ajutor din parte federaţiei de specialitate, care şi-a anulat propria decizie de meci pierdut la "masa verde" de către ploieşteni la jocul cu HC Piteşti. Prima clasată la final va promova direct, în timp ce echipele de locuril 2 şi 3 vor merge la turneul de baraj pentru promovare.

„Disputa din fruntea clasamentului este acerbă, se vede şi din echilibrul în ceea ce priveşte punctajul. Avem toate motivele să luptăm până la capăt pentru promovare, în speranţa că «experienţa Ploieşti» nu se va mai repeta. Mai sunt trei etape din tur şi tot returul în faţă, aşa că multe se pot întâmpla”, a declarat antrenorul „studenţilor”, Mihai Pantea.

În cadrul etapei a 12-a, astăzi,  la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 12,00, CSU  primeşte replica formaţiei Cimentul Bicaz, într-un meci în care nu ar trebui să se pună problema asupra învingătoarei. Până la finalul turului mai sunt de disputat jocurile a două etape, în care gălăţenii vor juca în deplasare, cu HCM Buzău, iar în ultima rundă, handbaliştii de la CSU vor avea etapă liberă.

Citit 708 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.