ÎNOT: Cupa de iarnă, la Galaţi
Foto: Antrenoarea Mihaela Hodină şi micii înotători

ÎNOT: Cupa de iarnă, la Galaţi
Antrenoarea Mihaela Hodină şi micii înotători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaţia Sportului Gălăţean va organiza la sfârşitul acestei săptămâni prima ediţie a „Cupei de iarnă” în bazinul de la Baia Comunală, o competiţie de înot pentru copii cu vârste între 5 şi 16 ani. Şi-au anunţat prezenţa 170 de înotători, de la zece cluburi din ţară. Printre aceastea se află şi trei cluburi gălăţene, Aqua Sport - club nou înfiinţat, CS Şcolar şi Asociaţia Sportivă „Dacia” CNVA.

Concursul se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 15,00, ziua competiţională urmând a se încheia cu „ştafeta fraţilor”, iar duminică primul start se va da la ora 10,00, finalul fiind rezervat pentru „ştafeta generaţiilor”.

Altfel, înotătorii gălăţeni antrenaţi de Mihaela Hodină (Aqua Sport) au fost prezenţi la „Cupa Iernii” de la Izvorani, unde au obţinut următoarele rezultate: locul întâi - Ana Maria Pascu (9 ani) la 50 m fluture şi două clasări pe poziţia secundă - Bianca Andreea Costea  (9 ani) la  50 m bras şi 50 m spate. Alături de cele două au mai concurat Teodora Mihai (7 ani), Alessia Forţu (6 ani) şi Ana Maria Ardelean (6 ani), care prin timpii obţinuţi au adus echipei gălăţene 30 de puncte în clasamentul pe cluburi.

Citit 1169 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Decembrie 2014 12:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.