CROS UMANITAR: „Alergarea de Crăciun” pentru Dragoş Andrei

CROS UMANITAR: „Alergarea de Crăciun” pentru Dragoş Andrei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atleţii gălăţeni amatori din grupul „Să alergăm pe Faleză” organizează în Grădina Publică, sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 10,00, o nouă acţiune umanitară, un cros la care sunt aşteptaţi cei pasionaţi de mişcare în aer liber şi nu numai.

Cazul umanitar pentru care iniţiatorul Cristi Onofrei şi amicii săi vor alerga sâmbătă este cel al lui Dragoş Andrei Donose, un băieţel în vârstă de doar doi şi jumătate care a fost diagnosticat cu o malformaţie foarte gravă a inimii: cardiomiopatie dilatativă.

De la aflarea diagnosticului, în septembrie, micuţul Dragoş a urmat tratamentul prescris de medici, dar starea de sănătate nu s-a îmbunătăţit. „Mereu are stări de rău, nu are energie deloc, nu se joacă, nu face nimic. Se vede mereu că nu se simte bine”, a explicat, cu lacrimi în ochi, mama lui Dragoş Andrei. Astfel că părinţii au decis să ceară şi opinia unui alt medic specialist, din străinătate. Pentru acest lucru, familia lui Dragoş Andrei are nevoie de câteva mii de euro, pentru transport, consult şi eventuala spitalizare.   

La crosul de sâmbătă se va alerga maxim 10 km. (adică zece ture de „grădină”), fiecare după cât îi permite pregătirea fizică. Noutatea faţă de celalalte acţiuni ale grupului organizator este că, pe lângă donaţii, fiecare participant este rugat să alerge cu un accesoriu vestimentar în spiritul Crăciunului. 

Cei care nu pot ajunge la eveniment, însă vor să doneze, au la dispoziţie două conturi bancare: RO84RZBR0000060009219701 (lei) şi RO05RZBR0000060017217609 (euro). Acestea sunt deschise pe numele mamei băiatului, Nicoleta Donose.

CITIŢI ŞI: DRAMA unor părinţi din Galaţi/ SALVAŢI INIMA UNUI COPIL de numai doi ani!

Citit 1175 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Decembrie 2014 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.