(VIDEO&FOTO) Zeci de gălăţeni au alergat din inimă pentru o inimă, cea a micuţului Dragoş Donose

(VIDEO&FOTO) Zeci de gălăţeni au alergat din inimă pentru o inimă, cea a micuţului Dragoş Donose
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la copii până la vârstnici, zeci de gălăţeni pasionați de mișcare în aer liber s-au reunit sâmbătă dimineața în Grădina Publică pentru a participa la un nou cros caritabil, organizat de grupul ”Să alergăm pe Faleză”. Acțiunea a făcut parte dintr-o serie de acte umanitare în vederea  strângerii de fonduri pentru micuțul Dragoș Andrei Donose, de doar doi ani și jumătate, care suferă de o malformație foarte gravă a inimii: cardiomiopatie dilatativă.

”Mă bucur să văd acești oameni care s-au rupt puțin din cotidianul lor pentru a alerga și astfel efortul lor fizic să contribuie atât financiar cât și moral la nevoia acestor părinți. Poate că e puțin, dar pic cu pic se face oceanul”, a declarat una dintre participantele la cros.

În urma acțiunii ”Christmas Run” s-au strâns 2.520 de lei. ”Vremea a ținut și de data aceasta cu noi. Suntem mulțumiți de reușita noastră. Scopul principal a fost de strângere de fonduri și sperăm că am putut aduce o rază de speranță familiei Donose”, ne-a declarat Cristi Onofrei, organizatorul crosului caritabil.

Mama micuțului Dragoș s-a declarat impresionată de implicarea alergătorilor gălățeni: ”Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat în acest act caritabil și sunt alături de copilul nostru Dragoș-Andrei”.

Luni, de la ora 18,00 la Teatris va avea loc ultimul act caritabil din acest an pentru ajutorarea lui Dragoș, concertul lui Connect-R, unde prețul de intrare al biletelor este de 100 de lei, toți banii încasați din vânzarea biletelor urmând a fi donați lui Dragoș.

Cei care vor să ajute familia Donose au la dispoziție două conturi bancare: RO84RZBR0000060009219701 (lei) şi RO05RZBR0000060017217609 (euro). Acestea sunt deschise pe numele mamei băiatului, Nicoleta Donose.

Citit 1352 ori Ultima modificare Duminică, 21 Decembrie 2014 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.