Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

De la copii până la vârstnici, zeci de gălăţeni pasionați de mișcare în aer liber s-au reunit sâmbătă dimineața în Grădina Publică pentru a participa la un nou cros caritabil, organizat de grupul ”Să alergăm pe Faleză”. Acțiunea a făcut parte dintr-o serie de acte umanitare în vederea  strângerii de fonduri pentru micuțul Dragoș Andrei Donose, de doar doi ani și jumătate, care suferă de o malformație foarte gravă a inimii: cardiomiopatie dilatativă.

”Mă bucur să văd acești oameni care s-au rupt puțin din cotidianul lor pentru a alerga și astfel efortul lor fizic să contribuie atât financiar cât și moral la nevoia acestor părinți. Poate că e puțin, dar pic cu pic se face oceanul”, a declarat una dintre participantele la cros.

În urma acțiunii ”Christmas Run” s-au strâns 2.520 de lei. ”Vremea a ținut și de data aceasta cu noi. Suntem mulțumiți de reușita noastră. Scopul principal a fost de strângere de fonduri și sperăm că am putut aduce o rază de speranță familiei Donose”, ne-a declarat Cristi Onofrei, organizatorul crosului caritabil.


Mama micuțului Dragoș s-a declarat impresionată de implicarea alergătorilor gălățeni: ”Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat în acest act caritabil și sunt alături de copilul nostru Dragoș-Andrei”.

Luni, de la ora 18,00 la Teatris va avea loc ultimul act caritabil din acest an pentru ajutorarea lui Dragoș, concertul lui Connect-R, unde prețul de intrare al biletelor este de 100 de lei, toți banii încasați din vânzarea biletelor urmând a fi donați lui Dragoș.

Cei care vor să ajute familia Donose au la dispoziție două conturi bancare: RO84RZBR0000060009219701 (lei) şi RO05RZBR0000060017217609 (euro). Acestea sunt deschise pe numele mamei băiatului, Nicoleta Donose.


Citit 1139 ori Ultima modificare Duminică, 21 Decembrie 2014 16:26

1 comentariu

  • postat de Lucian-Freedom Luni, 22 Decembrie 2014 00:23 5.13.254.*** Link la comentariu
    0
    1

    Multumim si incercam sa facem actiunile din ce in ce mai bine! Felicitari tuturor celor implicati!! Like si sharee!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.